пʼятниця, 01 квітня 2022 09:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Захисники Запоріжжя вбили 32 окупантів. Знищили їхню техніку

Захисники Запоріжжя вбили 32 окупантів. Знищили їхню техніку
Окупанти намагаються наступати у Запорізькій області. ФОТО: 1news.zp.ua

Окупанти намагаються просунутися в бік Запоріжжя, Гуляйполя та Кам'янського. Але зазнають невдач.

Також ворог стріляє з артилерії по інфраструктурі в Пологівському районі Запорізької області, повідомляється на офіційному телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

"Станом на вечір 31 березня і ранок 1 квітня підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 32 окупантів, 38 - поранили. Також у ворога тепер на два бронетранспортери і два танки менше. Наші бійці знищили сім автомобілів та дві реактивні системи залпового вогню "Град", - ідеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти воюють із цивільними: рашисти не випустили 70 машин з Енергодару

У тимчасово окупованому Мелітополі склалася катастрофічна ситуація у лікарнях. Там бракує персоналу, додали в ОВА.

"Працівники не витримують тиску та шантажу з боку тимчасової окупаційної влади та військ, масово покидають місто. Приблизно 40-50 відсотків лікарського персоналу виїхало. Крім того, директори мелітопольських закладів середньої освіти написали заяви на звільнення, бо не бажають працювати з окупантами", - вказано у повідомленні.

Окупанти захопили на Запоріжжі в міста Енергодар, Бердянськ, Мелітополь. Проводять агітацію серед місцевого населення та закликають до співпраці. Люди відмовляються та регулярно виходять на мирні проукраїнські акції. Вимагають, аби загарбники покинули їхні населені пункти.

Зараз ви читаєте новину «Захисники Запоріжжя вбили 32 окупантів. Знищили їхню техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі