неділя, 03 березня 2024 16:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Внаслідок удару по Одесі загинула багатодітна родина військових: двох дітей досі шукають

Внаслідок удару по Одесі загинула багатодітна родина військових: двох дітей досі шукають
Тіла Олега, Тетяни та їхньої семимісячної донечки Лізи знайшли під завалами. Фото: Фемистокл Афинский/Facebook

Внаслідок дронової атаки по Одесі загинула багатодітна родина військових.

Тіла Олега, Тетяни та їхньої семимісячної донечки Лізи знайшли під завалами. Ще двоє дітей вважаються зниклими. Про це "Суспільному" розповіли близькі друзі родини Любов та Владислава.

Олег та Тетяна Кравець були військовими, познайомились на службі. Пізніше Тетяна звільнилась, аби доглядати новонароджену донечку. Чоловік був останнім сином своїх батьків - його брат Євген загинув у 2014 році в зоні АТО, розповіла Любов:

"Він найкращий друг мого чоловіка Віталіка. Вони служили разом. Він тільки оце вітав його з Днем народження. Батько Олега також військовослужбовець. Женя загинув десять років назад, 27 років йому було. Так шкода. Дуже хороша родина", - розповіла Любов.

Маленька Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя, 29 лютого їй виповнилось сім місяців. Тетяна мала ще трьох дітей від попереднього шлюбу, двох з них, дев'ятирічного Сергія та восьмирічну Злату, ще й досі шукають під завалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймолодшому чотири місяці - Зеленський розповів про дітей, які загинули в Одесі

"Він взяв її з трьома дітками і вони народили Лізоньку. Старший хлопчик, Володимир, поїхав у Раухівку до дідуся з бабусею та залишився живий, а троє загинули: спільна дитинка і двоє першого шлюбу", - додала Любов.

Інша подруга сім'ї Владислава розповіла, як співробітники ДСНС намагались знайти когось з подружжя.

"Там де пральна машинка і відкриті двері. Це їхня квартира. Це там, де вони були: спальня, де вона спала з Олегом, і з ними Лізочка маленька. Одна кімната наче, і балкон не обвалились. Рятувальники залазили туди, кликали їх, але очевидно, що вони не вижили", - додала подруга загиблої родини.

В Одесі на місці російського удару по багатоповерхівці знайшли тіло ще однієї загиблої дитини. Його виявили поруч зі знайденим вранці 3 березня тілом жінки. Таким чином, кількість загиблих внаслідок удару РФ по Одесі зросла до 10. Серед них - троє дітей.

Російські загарбники серед ночі проти 2 березня здійснили чергову терористичну атаку по Україні дронами-камікадзе типу Shahed-131/136. Один з дронів під час маневрів серед житлових кварталів Одеси влучив у дев'ятиповерховий будинок спального району. Частина під'їзду з 18 квартир зруйнована.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок удару по Одесі загинула багатодітна родина військових: двох дітей досі шукають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі