понеділок, 14 березня 2022 09:44

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ви, падли, відповісте за все" - у Чернігові окупанти цинічно розтрощили університет

"Ви, падли, відповісте за все" - у Чернігові окупанти цинічно розтрощили університет
Окупанти зруйнували Чернігівську політехніку. Фото: uezd.com.ua

Російські окупанти знищили Чернігівську політехніку .

Про це повідомляє голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

"Ще один "військовий" об'єкт знищений вночі ворогом. Мені важко на це дивитися. Бо, по-перше, я закінчував цей університет у 1999 році. По-друге, є головою наглядової ради цього закладу. Важко на це дивитися, але я дивлюся на це широко відкритими очима – без страху і з лютою ненавистю до ворога. Ви, падли, відповісте за все. Це сто відсотків, це без заперечень", - каже.

Крім цього вночі окупанти обстріляли Ніжин "Ураганами". Інформація про втрати уточнюється. Під ранок авіаудари прилітали і по Чернігову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внаслідок обстрілу на Рівненщині постраждали військовослужбовці

"Не залишають вони нас в спокої, але це не надовго. Наші Збройні Сили працюють ефективно, наносять потужні удари ворожій техніці по всій території області. Учора збили літак над Черніговом, ворог втратив ще один борт. Відповідно їм залишилося недовго, але нам треба ще трохи потерпіти", - переконує Чаус.

Голова ОВА додав, що сьогодні, 14 березня, плануються спілкуватися із центральною владою щодо можливості реалізації "зелених коридорів" з Чернігова та деяких населених пунктів.

Українські захисники ліквідували ще один ворожий літак. "При авіаційному нальоті на Чернігів щойно був збитий літак окупантів типу Су", - пише оперативне командування "Північ".

Зараз ви читаєте новину «"Ви, падли, відповісте за все" - у Чернігові окупанти цинічно розтрощили університет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі