четвер, 21 липня 2022 06:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські партизани на ЗАЕС атакували окупантів дронами-камікадзе

Українські партизани на ЗАЕС атакували окупантів дронами-камікадзе
Російські війська на Запорізькій АЕС атакували за допомогою високоточних дронів-камікадзе. Фото: t.me/etozp

Українські партизани завдали удару по окупантах на Запорізькій атомній електростанції в тимчасово захопленому Енергодарі Запорізької області.

Про удар, якого завдали українці 19 липня, повідомило в четвер оперативне командування "Південь" у Facebook.

"У результаті атаки партизанів дев'ять російських солдатів поранені, невстановлену кількість живої сили ворога ліквідували", – повідомив український центр опору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть сховати техніку серед енергоблоків ЗАЕС

Російські війська на Запорізькій АЕС українці атакували за допомогою високоточних дронів-камікадзе. Вони не мають достатньої ударної сили, щоб пошкодити ядерні реактори ЗАЕС.

Російські окупанти на Запоріжжі тримають у полоні понад 400 українців, зокрема працівників теплової електростанції та посадовців. Росіяни вимагають грошей у родичів за повернення полонених.

Російські загарбники викрали трьох працівників Запорізької атомної електростанції. Вони відібрали перепустки та проникли на "брудну" естакаду й до радіаційної зони блоку №2. Такі дії створюють загрозу для всього оточення. На одязі загарбники могли рознести радіаційні частинки.

На тимчасово захоплених територіях Запоріжжя окупаційна влада погрожує населенню смертною карою. Також почалася нова хвиля викрадення людей.

99% громадян у Мелітополі чинять опір окупаційній "владі". Нещодавно місцеві фермери підсунули окупантам отруєну черешню, яка спричинила масові захворювання в терористів.

Зараз ви читаєте новину «Українські партизани на ЗАЕС атакували окупантів дронами-камікадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі