субота, 19 березня 2022 09:42

Спецтема: Війна Росії проти України

У Запоріжжі запроваджують комендантську годину на два дні

У Запоріжжі запроваджують комендантську годину на два дні
Жителів міста просять не виходити на вулиці та інші громадські місця.Фото: "Главком"

У Запоріжжі змінили час комендантської години. Від 19 березня обмеження почнуть діяти з 16:00 дня до 6:00 ранку понеділка, 21 березня. Про це повідомив голова Запорізької воєнної адміністрації Олександр Старух.

"У м. Запоріжжя комендантська година розпочнеться сьогодні, 19 березня о 16.00 і завершиться у понеділок, 21 березня о 6.00. Задля власної безпеки у цей час не виходьте на вулиці та інші громадські місця (тільки зі спеціально виданими перепустками та посвідченнями особи). Оборона Запорізького краю триває! Просимо з розумінням поставитися до введених обмежень. Такі заходи вимушені та спрямовані на безпеку жителів регіону", - повідомив Старух.

Від 14 березня комендантська година діяла з 20:00 години вечора до 5:00 години ранку. Зміни могли відбутися у зв'язку із тим, що до Запоріжжі везуть евакуйованих із Маріуполя людей. Також зміни у часі можуть бути пов'язані із зачисткою диверсійних груп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У багатьох є ейфорія, що війна за місяць-два закінчиться. Треба готуватися до найгіршого" – військовий експерт

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі запроваджують комендантську годину на два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі