середа, 03 серпня 2016 16:37

Суд над Заверухою проходить під посиленою охороною
3

3 серпня Солом'янський районний суд проводить підготовче засідання по справі Віти Заверухи, яку підозрюють в причетності до вбивства двох міліціонерів у Києві в 2015 році, передає НБН.

"У мене відвід адвокату Володимиру Кушніренко", – сказала Віта Заверуха в ході засідання.

Крім того, інший підозрюваний у вбивстві двох міліціонерів Андрій Романюк заявив відвід прокурору, як некомпетентну.

Варто відзначити, охорона будівлі суду значно посилена. У дворі чергує кілька автобусів з бійцями Національної гвардії. Крім того, на територію суду пускають тільки за посвідченнями особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі обстріляли офіс партії "Свобода"

Нагадаємо, 4 травня 2015 року у Києві невідомі у масках зі зброєю скоїли напад на автозаправну станцію. Злочинці поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси близько 800 грн. Під час переслідування підозрюваних два працівника міліції загинули. Правоохоронці затримали підозрюваних – Андрія Романюка, Миколу Мнишенко, Євгенія Кошелюка, Данила Ситнікова. Ще один – Вадим Пінус загинув при затриманні. Пізніше була заарештована і 19-річна Вікторія Заверуха, яку підозрюють у причетності до вбивства двох міліціонерів. Деснянський районний суд Києва обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Суд над Заверухою проходить під посиленою охороною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі