пʼятниця, 09 грудня 2022 07:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Запоріжжі

Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Запоріжжі
Підрозділи ракетних військ ЗСУ уразили вісім пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також два склади боєприпасів загарбників. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів в районах Білогорівки на Луганщині та Кліщіївки і Мар'їнки Донецької області.

Противник продовжує зазнавати втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 9 грудня.

"7 грудня у результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області, втрати ворога становили майже 240 осіб пораненими", – ідеться у повідомленні.

Знищено три склади боєприпасів і майже 20 одиниць військової техніки ворога різних типів. Розгорнутий на базі Токмацького протитуберкульозного диспансеру госпіталь повністю заповнений пораненими військовослужбовцями російської армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали актуальну карту війни від британської розвідки

Підрозділи ракетних військ ЗСУ уразили вісім пунктів управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також два склади боєприпасів загарбників.

На Донбасі росіянам незабаром доведеться попрощатися зі Сватовим і Кремінною. Ворог це розуміє, тому готується до наступної оборони в Старобільську на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: ЗСУ підсмажили росіян на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі