вівторок, 22 березня 2022 11:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Ізюмом окупанти втекли з поля бою

Під Ізюмом окупанти втекли з поля бою
24 канал Харківська область: під Ізюмом окупанти втекли з поля бою, покинувши техніку

На околицях Ізюма українська армія знищила колону окупантів. Ті втекли з поля бою, покинувши техніку.

"На інших напрямках ворог робить спроби просунутися в сторону Харкова, але всі вони безуспішні", - повідомив під час телемарафону голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За минулу добу російські окупаційні війська нанесли 84 удари різних видів. Зафіксували ракетний удар, але сьогодні близько 5:00 мобільні підрозділи Збройних сил України в районі Нової Водолаги збили крилату ракету окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти виснажені, не йдуть у наступ і шукають союзників - Генштаб

"Щодо гуманітарних коридорів: спільно з Офісом президента, віцепрем'єр-міністром Іриною Верещук працюємо над новими гуманітарними маршрутами. Евакуаційні автобуси та гуманітарні вантажі ми підготували. Але зауважу: щодня ми намагаємося доправляти допомогу в громади, які цього потребують", - зауважив Синєгубов.

Окупанти обстріляли Харківщину 38 разів. Цілили з мінометів, артилерії та реактивної системи залпового вогню по району Харкова Салтівці, селам Циркуни, Дергачі та місцевому тракторному заводу.

Також безуспішно росіяни намаглися прорватися в напрямку Ізюма. Українська армія знищила ворогів разом з полковником, заступником керівника інженерних військ Західного воєнного округу РФ.

Зараз ви читаєте новину «Під Ізюмом окупанти втекли з поля бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі