середа, 20 квітня 2022 07:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти відступили з Харківщини. Мають важкі втрати - Генштаб

Окупанти відступили з Харківщини. Мають важкі втрати - Генштаб
На Слобожанському напрямку окупанти продовжують частково блокувати Харків. Фото: Генштаб

Російські окупанти відступили з Харківської області до пункту постійної дислокації (населений пункт Солоті Бєлгородської області).

Загарбники зазнали чималих втрат. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії ховають окупантів, тіла яких насправді досі в Україні - відео

"Через важкі втрати, окупанти вивели батальйонну тактичну групу 237-го танкового полку 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу для відновлення боєздатності", - йдеться у повідомленні.

На Слобожанському напрямку окупанти продовжують частково блокувати Харків. Ворог здійснює перегрупування та поповнення запасів.

"На Ізюмському напрямку противник здійснив спробу наступу в напрямку Сулигівка, Дібрівне. Ворог намагається проводити повітряну розвідку напрямків наступу із застосуванням безпілотних літальних апаратів "Орлан-10", - повідомили у Генштабі.

Російські війська знову обстріляли житлові райони Харкова - Київський та Індустріальний. Росіяни використовують реактивні системи залпового вогню з відстані 35-40 км. Від обстрілів троє людей загинули, 16 поранених, інформація ще уточнюється. Також зазнали обстрілів Дергачівський і Чугуївський райони.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти відступили з Харківщини. Мають важкі втрати - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі