понеділок, 25 квітня 2022 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти готуються до наступу на Запоріжжі

Окупанти готуються до наступу на Запоріжжі
Ворог готує наступ у Запорізькій області. Фото: Censor.net

У Запорізькій області російські загарбники готуються до наступу.

Вони зібрали багато техніки й військового складу на ділянці лінії фронту Велика Новосілка - Новодарівка - Малинівка. Про це повідомляє Запорізька ОВА в Telegram.

Терористи намагаються просунутися в напрямку Запоріжжя. Однак їм це погано вдається, тому розташування сил на фронті не змінилося.

"Водночас українські воїни мають значну перевагу - вони на своїй землі й мають надзвичайно високу мотивацію", - наголосили в ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На Запорізькому напрямку повторюється Буча" - Арестович

Область готується до оборони. Правоохоронці за добу 24 квітня та в ніч проти 25 квітня затримали 41 особу, яка порушувала комендантську годину. Серед них - 34 чоловіки й семеро жінок. 18 затриманих уже спрямували до регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, де їм вручили повістки.

Російські окупанти близько 10:00 24 квітня обстріляли Василівку Запорізької області. За словами місцевих, ракети прилетіли туди, де мали святити паски. Атака почалася зі стартом церковної служби.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти готуються до наступу на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі