субота, 27 серпня 2016 16:45

Кернес звинувачує обленерго у бездумних діях

Кернес звинувачує обленерго у бездумних діях

Мер Харкова Геннадій Кернес назвав бездумними дії компанії "Харківобленерго", через рішення якої вимкнути за борги електрику у місті зупинилася частина пасажирськоготранспорту.

Як повідомили кореспондену Gazeta.ua у прес-службі міськради, так міський голова прокоментував чергове знеструмлення 6 тягових підстанцій КП "Міськелектротранссервіс".

За його словами, міська влада зробить усе можливе, аби харків'яни не були заручниками в ситуації, коли АК "Харківобленерго" відключає наземний електротранспорт.

"Я не розумію дій керівництва "Харківобленерго", яке позбавляє харків'ян їхнього законного права пересуватися по місту на трамваях і тролейбусах", - заявив Кернес.

На його думку, "претензії, які висуває керівництво компанії, якщо об'єктивно підійти до розгляду стосунків між нашим міськелектротранспортом і енергетиками, не можуть впливати на можливість городян вільно переміщатися містом, щоб працювати, відпочивати, займатися особистими справами і т.д.".

Кернес назвав дії керівників "Харківобленерго" незаконними, і заявив, що підтримує "ініціативу голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна щодо того, аби в ситуації, що склалася, розібралися компетентні органи і повернули харків'янам можливість користуватися послугами міськелектротранспорту в повному обсязі".

"З нашого боку, - заявив мер Харкова, - ми робитимемо все, щоб припинити бездумні дії виконуючого обов'язки голови правління АК "Харківобленерго" Яворського".

Зараз ви читаєте новину «Кернес звинувачує обленерго у бездумних діях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі