вівторок, 01 серпня 2017 04:12

Чорнобильці заплатили 100 тис. грн хабара за вигадані соцвиплати

Автор: expres.ua
  Екс-держслужбовець Вінниці вимагав у чорнобильців гроші за неіснуючі соціальні виплати
Екс-держслужбовець Вінниці вимагав у чорнобильців гроші за неіснуючі соціальні виплати

Екс-держслужбовець управління соціального захисту населення під виглядом чинного працівника соцслужби пропонував ліквідаторам Чорнобильської АЕС отримати разову державну допомогу у розмірі 8-10 тис. грн.

За це вимагав від 2 до 4 тисяч гривень.

"На це погодилися більше 20 вінничан. Гроші передавали йому особисто в руки або перераховували на банківську картку з травня по грудень 2015 року. Коли зрозуміли, що чоловік їх обдурив, почали нарешті звертатися до поліції", - говорить т.в.о. начальника Вінницького відділу поліції Максим Рижов.

56-річному чоловіку вже оголосили про підозру за більш, ніж 20 шахрайств. Загальна сума видурених грошей – 100 тис.грн. Він уже притягувався до кримінальної відповідальності за службове підроблення та хабар

Чоловіка можуть ув'язнити на 3 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ректор вимагав 200 $ хабаря

Правоохоронці спіймали головного державного інспектора Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на хабарі. З начальницею відділу отримали неправомірну вигоду у сумі 260 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Чорнобильці заплатили 100 тис. грн хабара за вигадані соцвиплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі