середа, 12 грудня 2018 07:05

Із полтавського села на передову поїхали пироги

Із полтавського села на передову поїхали пироги
Ольга та Олександр Сакали з гостинцями для бійців

Подружжя волонтерів Олександр та Ольга Сакали із Ковалівки, що у Полтавському районі, відправили ящик домашніх пирогів та інші гостинці українським захисникам на передову.

Пироги з горохом замовив боєць Володимир з позивним "Тренер", що служить поблизу Станиці Луганської. Ольга Сакало спекла 90 штук.

"Цього разу послали дві трилітрові банки сушки, пару теплих шкарпеток, аплікатор Кузнєцова, щоб хлопці масажували спини", - розповів Олександр Сакало.

Для наступної посилки подружжя приготувало чотиривідерну каструлю квашеної капусти. Перекладуть її у пластикові відра. Тарою забезпечують місцеві підприємці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патріотичний флешмоб школярів розчулив військових

"У Ковалівці є люди, які постійно підтримують бійців на передовій. Зібрані ними гостинці я передаю в "Батальйон небайдужих" (одна з найбільших волонтерських організацій в Україні при Свято-Успенському соборі у Полтаві. - Газета). Вже звідти вони потрапляють на фронт", - розповів учасник ООС, голова ветеранської організації Ковалівської сільської ради Андрій Олефіренко.

Подружжя Сакалів займається волонтерством п'ять років. Возили теплий одяг на полтавський Майдан до облдержадміністрації у 2013-му. Потім - борщі й пироги на блок-пост біля Копилів під Полтавою, гостинці та одяг пораненим у військовий госпіталь.

5 рік триває війна, яка не так знесилює своєю тривалістю, як незрозумілістю. Багато людей, не розуміють, що відбувається на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Із полтавського села на передову поїхали пироги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають