понеділок, 23 вересня 2019 14:30

Надії Корніївні Нор виповнилося 100 років

Надії Корніївні Нор виповнилося 100 років
Надія Корніївна Нор працювала кореспондентом у газеті. Після Другої світової війни почала працювати вчителем української мови та літератури, а пізніше - історії. Фото: прес-служба Тетіївської міськради

21 вересня Надії Корніївні Нор виповнилося 100 років. Вона мешканка Тетієва.

Особисто привітати довгожительку приїхав міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк. Він побажав їй Божої ласки, міцного здоров'я та світлої пам'яті.

Надія Нор народилася 1919 року на Полтавщині. Родина була багатодітною – Надія найменша, ще мала чотирьох братів та п'ятьох сестер. Після закінчення школи стала студенткою полтавського технікуму харчової промисловості. Через хворобу не змогла закінчити. Працювала кореспондентом у газеті. Після Другої світової війни почала працювати вчителем української мови та літератури, а пізніше - історії.

Надія Корніївна народила трьох дітей. Сьогодні має п'ятьох онуків, шістьох правнуків та трьох праправнуків.

"Дай Боже цій жінці здоров'я, сили і світлого розуму. Вона подарувала мені і багатьом учням четвертої школи нашу Тетяну Іванівну", - говорить жителька Тетієва Юлія Калашник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Мельник 30 років працює фельдшером

Довгожителька подякувала гостям за привітання та запросила на наступний день народження.

В американському штаті Гаваї підвищать вік для купівлі цигарок. 2020 року продаватимуть людям до 30 років, потім щороку до 40, 50, 60, а 2024-го - до 100.

Зараз ви читаєте новину «Надії Корніївні Нор виповнилося 100 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають