середа, 31 липня 2019 14:27

Жителі села щодня ризикують життям на небезпечному перехресті

Жителі села щодня ризикують життям на небезпечному перехресті
Світлофори не працюють. Фото: ukrreporter.com.ua

Із 27 липня у Розсошенцях Полтавського району не працюють світлофори на небезпечному перехресті. Відімкнули їх через борги вдруге за літо.

Про це повідомили на сторінці "Щербанівська ОТГ THE BEST" у Facebook.

Світлофори не працюють на перехресті вул. Комарова та Кременчуцької, де поряд розташовані транспортні зупинки "Геофізика". Через це місцеві жителі щодня ризикують під час переходу дороги.

Світлофори вимкнуло Полтаваобленерго через борги. Термін підключення невідомий.

Як пояснила прес-секретар Служби автодоріг у Полтавській області Юлія Іващенко журналістам "Полтавщини", проблема у непідписанні договору.

Також, за словами Юлії, САД звернулася до обленерго про підключення альтернативної мережі, аби бути автономними й самостійно сплачувати за цю енергію. Не через облавтодор, а через САД у Полтавській області. Зараз ці документи лежать на погодженні у Полтаваобленерго. Щойно товариство їх погодить, монтажники-фахівці приїдуть на місце, підключать комунікації і світлофори запрацюють того ж дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У багатоповерхівках Розсошенців відключили газ - обіцяють, що на один день

З 21 травня у Розсошенцях Полтавського району не працювали 2 світлофори на вул. Європейській, де жвавий рух.

Зараз ви читаєте новину «Жителі села щодня ризикують життям на небезпечному перехресті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають