понеділок, 17 грудня 2018 12:55

Штруделі, слойки та піца: у Ковалівці відкрили новий магазин

Штруделі, слойки та піца: у Ковалівці відкрили новий магазин
У Ковалівці відкрився новий магазин "Смачна хатинка"

У селі Ковалівка Полтавського району на перехресті вулиць Садової та Покровської відкрився магазин "Смачна хатинка". У ньому можна купити ковбасу, рибу, молочні продукти ,випічку, солодощі та каву.

Про це "Газеті" повідомила місцева мешканка Неля Бублик.

"Купила у новому магазині сир "Звени Гора" за 42 гривні. Тут дешевше на 1 гривню 30 копійок ніж в інших продуктових точках у селі. Сюди приходжу раз на два дні. Беру продукти за необхідністю — масло, оселедець, чаї", - розповіла Неля Бублик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відвідувачі приходять, щоб сфотографуватися з дуріаном"- киянка відкрила бізнес на екзотичних фруктах

У магазині користуються попитом штруделі із малиною та вишнями. Також купують слойки з м'ясом та грибами. Коштує випічка близько 9 грн.

"Це гарний перекус. Усе свіже і асортимент хороший. У середині тепло й охайно", - додала жінка.

Магазин побудували із дерева-кругляка. У середині є мікрохвильова піч, де розігрівають випічку. Також є послуга піци на замовлення. Її готують за годину. Коштує 75 грн.

Тютюном та алкоголем не торгують.

Поліція затримала чоловіка, який у ніч на 23 листопада заліз до магазину у селі Ковалівка Полтавського району, викрав гроші з каси і продукти харчування.

Зараз ви читаєте новину «Штруделі, слойки та піца: у Ковалівці відкрили новий магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають