четвер, 28 лютого 2019 14:11

Працівники соцзахисту дев'яти ОТГ отримали нові робочі місця

Працівники соцзахисту дев'яти ОТГ отримали нові робочі місця
Працівникам соцзахисту 9 ОТГ Полтавщини оновили робочі місця завдяки допомозі від Світового банку. Фото: facebook

Новою комп'ютерною технікою обладнали робочі місця працівників відділів соцзахисту в 9 громадах.

Про це повідомляє Департамент соцзахисту населення Полтавсьої обдержадміністрації.

За сприяння Міністерства соціальної політики України, в рамках проекту "Модернізація системи соціальної підтримки населення України", за підтримки Світового банку технічну допомогу отримали Глобинська, Засульська, Мачухівська, Нехворощанська, Новосанжарська, Новознам'янська, Петрівсько-Роменська, Сергіївська, Щербанівська об'єднані територіальні громади.

Працівники відділів соцзахисту отримали практично нові робочі місця. Адже тепер вони працюватимуть з новою оргтехнікою - комп'ютерами, ноутбуками, багатофункціональними принтерами, маршрутизаторами. На комп'ютерах встановили ліцензійні програми.

Технічна допомога полегшить надання доступних та якісних послуг із соціального захисту населення та захисту прав дітей для мешканців об'єднаних територіальних громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковалівській амбулаторії подарували матеріали для стоматкабінету

"Раніше у мене не було комп'ютера, це укладнювало роботу. Тепер, коли є така техніка, швидше вестиметься документообіг, скоріше йтиме робота. Полегшиться комунікація з різними службами та організаціями. Раніше я займалася субсидіями - приймала людей, допомагала оформити документи. Зараз починаю працювати з дітьми, родинами, які перебувають у складних сімейних обставинах. Триває процес передачі повноважень із районних центрів на місцеві органи соцзахисту, тому ця технічна допомога дуже важлива", - вважає керівник відділу соцзахисту Мачухівської ОТГ Оксана Старокожко.

Оксана Іванівна - одна з працівників, які отримали оновлене робоче місце.

Курсантка Дніпропетровського університету внутрішніх справ врятувала життя мешканці села на околиці Полтави.

Зараз ви читаєте новину «Працівники соцзахисту дев'яти ОТГ отримали нові робочі місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають