вівторок, 12 лютого 2019 11:13

Померла жінка, яку знайшли із синцями на обличчі в Мачухах

Померла жінка, яку знайшли із синцями на обличчі в Мачухах
У Мачухах померла жінка, яку знайшли вдома з синцями. Фото: Олег Хардін

11 лютого в Мачухах померла 77-річна Лідія Іванівна Левашова.

Нагадаємо, вранці 30 січня її із синцями на обличчі в холодній літній кухні знайшла подруга Мотрона Карпенко.

До Лідії Іванівни викликали "швидку" і поліцію. Жінку оглянули лікарі Полтавської ЦРЛ та відпустили додому. За даними поліції, рідні жінки відмовилися від її госпіталізації.

Пенсіонерка проживала у власному будинку з донькою Ларисою, зятем Сергієм та онуком Олександром Півнями. Сусіди вважають, що її міг бити хтось із близьких, адже бачили синці на обличчі жінки. Утім, родичі в один голос кажуть, що бабуся сама падала, звідти й синці. Стверджують, що вона не мала пам'яті та погано ходила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жадно їсть всігда. Каже, що голодна"

Поліція відкрила кримінальне провадження за залишення в небезпеці.

2 лютого журналіст "Газети" відвідала Лідію Іванівну вдома. Але поспілкуватися з жінкою не вдалося. Вона міцно спала і не реагувала на голосну розмову. Виглядала дуже хворою.

Як повідомив керівник відділу зв'язків із громадськістю ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв, тіло жінки буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

У Мачухах госпіталізувалу жінку 1941 року народження, яку знайшли з синцями на обличчі. Про це повідомив депутат Мачухівської ОТГ Олег Хардін.

Зараз ви читаєте новину «Померла жінка, яку знайшли із синцями на обличчі в Мачухах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають