вівторок, 05 березня 2019 16:48

Полтавці просять подовжити маршрут автобуса №8

Полтавці просять подовжити маршрут автобуса №8
Полтавці просять подовжити маршрут автобуса до селища Вороніно. Фото: depositphotos

Мешканці Полтави просять подовжити міський автобусний маршрут №8.

Відповідну петицію створили на сайті Полтавської міськради.

Маршрут з'єднує Полтаву з приміським дачним селищем Вороніна. Курсує від зупинки Критий ринок до зупинки "Кінцева" на вул. Колійній.

Петицію "Про внесення змін до міського автобусного маршруту №8" створив 18 лютого представник громадської спілки "Садівничі товариства Вороніно" полтавець Владислав Василець.

За його словами, в дачному масиві Вороніна є понад 50 садівничих товариств, майже 2 тис. дачних ділянок. На більшість із них дістатися без власного автомобіля важко. Єдиний маршрутний транспорт зупиняється на вул. Колійній, що проходить повз дачний масив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про зупинки нового міського маршруту в Щербанях

"Дачники - переважно пенсіонери. Для них перебування та робота на дачній ділянці є дуже великим стимулом продовжувати активне життя і відчувати себе потрібними для дітей та онуків", – зокрема, йдеться в петиції.

Документ пропонує внести зміни до "Мережі міських тролейбусних та автобусних маршрутів загального користування м. Полтава" в частині подовження маршруту №8 "Критий ринок – вул.Колійна" до кінця вул. Ромашкової.

За два тижні за петицію проголосували 75 осіб. За 45 днів її мають підтримати ще 175 людей.

У мешканців сіл Патлаївка та Сем'янівка (Кротенки) велика проблема транспортного сполучення з Полтавою. Автобус, що проходить повз дачний масив Вороніна, курсує нерегулярно, проїзд вже двічі здорожчав цього року.

Зараз ви читаєте новину «Полтавці просять подовжити маршрут автобуса №8». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають