вівторок, 29 січня 2019 16:20

До будинку культури в Абазівці запрошують селян з паспортами

До будинку культури в Абазівці запрошують селян з паспортами
Мешканців Абазівської та Пальчиківської громад запрошують на збори щодо об'єднання. Фото: google.com

Мешканців Абазівської сільради запрошують на громадські слухання. Мова піде про добровільне об'єднання з Пальчиківською громадою.

"Запрошуємо на збори щодо ініціювання добровільного об'єднання Абазівської територіальної громади з Пальчиківською територіальною громадою з центром у с. Абазівка", - повідомляє Абазівська сільрада на сторінці в Facebook.

Громадські слухання відбудуться 30 січня о 16:00 в Абазівському будинку культури за адресою вул. Шкільна, 4А. Присутніх просять обов'язково мати при собі паспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два райони на 100 відсотків забезпечені інтернетом

Більшість мешканців громади позитивно налаштовані на об'єднання. Про це розповідають односельці.

"Вже були перші збори. Люди всі підтримали. А з іншого боку - що робити? Якщо ми самі не об'єднаємося, нас все одно об'єднають. Доки є терміни, ми вирішили самі це зробити. Якщо завтра люди вирішать, питання винесуть на сесію. І голосуватимуть депутати", - розповіла мешканка с. Лаврики Тамара Хацько.

27 січня в Калашниках Мачухівської ОТГ Полтавського району на 60-му році життя помер Василь Басараб. Виконував обов'язки старости села. Мав рак шлунка 4-ї стадії.

Зараз ви читаєте новину «До будинку культури в Абазівці запрошують селян з паспортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають