вівторок, 29 січня 2019 14:51

Два райони на 100 відсотків забезпечені інтернетом

Два райони на 100 відсотків забезпечені інтернетом
Об'єкти соціальної сфери Полтавського та Машівського районів на 100% забезпечені інтернетом. Фото: Mediasat

У Полтавському та Машівському районі всі об'єкти соціальної сфери підключені до інтернету. Йдеться, зокрема, про лікарні, школи, бібліотеки.

Про це на офіційному сайті повідомив департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Полтавської облдержадміністрації.

"Абсолютними лідерами з підключення об'єктів соціальної сфери до швидкісної інтернет-мережі серед районів є Полтавський та Машівський. Вони 100-відсотково під'єднані до мережі. 100 відсотків підключення мають і ОТГ, зокрема Недогарківська, Піщанська, Сергіївська, Ланнівська, Машівська, Петрівсько-Роменська, Коломацька, Терешківська, Михайлівська, Щербанівська. До першої п'ятірки з підключення до швидкісної інтернет-мережі входять також Карлівський, Гадяцький та Шишацький райони. Завершують рейтинг Семенівський, Кобеляцький, Чорнухинський, Козельщинський райони", - повідомив на апаратній нараді Сергій Марчишинець, виконувач обов'язків начальника управління інфраструктури Полтавської облдержадміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні подорожчає інтернет

До кінця березня відстаючі райони повинні підключити інтернет. Поки що вони зв'язуються з провайдерами та обраховують вартість робіт з підключення.

Пацієнти Полтавського району можуть записатися до лікарів 24 амбулаторій через смартфон чи комп'ютер. Щоб працювати в системі, необхідно авторизуватися, ввівши номер мобільного телефону і код доступу. Інновацію впровадив Полтавський районний клінічний центр первинної медичної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Два райони на 100 відсотків забезпечені інтернетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають