середа, 19 грудня 2012 10:34

Розробка ремонту може коштувати до $500 за квадрат житла - архітектор

Розробка ремонту може коштувати до $500 за квадрат житла - архітектор
Фото: mirkvartir.ua

Розробка дизайн-проекту ремонту квартири на сьогодні коштує від $10-500 за 1 кв. м в залежності від кваліфікації і досвіду архітектора.

Про це повідомила архітектор Ганна Іскіердо.

За її словами, згідно зі спостереженнями архітекторів більшість киян приймають рішення змінити інтер'єр свого житла, зробити авторський ремонт або кардинальне перепланування в середньому через кожні 5 років.

"Рішення зробити ремонт часто приймають, щоб просто змінити обридлу обстановку, інтер'єр. Також серед причин - переїзд в недавно куплену квартиру, де нові власники хочуть змінити все на свій смак. Змушені замовляти проект ремонту також покупці квартир на первинному ринку", - сказала Іскіердо.

Що стосується ремонту в новобудовах, то архітекторам приходить найбільша кількість запитів на розробку проекту ремонту саме такого житла, зазначила експерт.

"У більшості будинків на первинному ринку сьогодні пропонують квартири без обробки, і покупцям доводиться займатися ремонтом самостійно. Навіть якщо житло продається з ремонтом від забудовника, то дуже часто власники частково або повністю міняють інтер'єр", - підсумувала Іскіердо.

Зараз ви читаєте новину «Розробка ремонту може коштувати до $500 за квадрат житла - архітектор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі