вівторок, 11 грудня 2012 09:41

Мінфін розповів, скільки грошей дадуть на доступне житло наступного року

Мінфін розповів, скільки грошей дадуть на доступне житло наступного року
На "Доступне житло" дадуть 50 млн грн. Фото: vit-zao.ru

Державний бюджет на 2013 рік передбачає виділення Міністерству регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства 50 млн грн на надання державної підтримки для будівництва та придбання доступного житла.

Про це повідомила перс-служба Міністерства фінансів.

Окрім того, Мінрегіону передбачені бюджетні асигнування на здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у сумі 300 млн грн.

Для забезпечення молоді житлом Мінрегіону передбачені бюджетні асигнування за програмами "Часткова компенсація відсоткової ставки кредитів комерційних банків молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла" у сумі 111 млн грн, "Надання пільгового довгострокового державного кредиту молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) та придбання житла" у сумі 80 млн грн та "Збільшення статутного капіталу Державної спеціалізованої фінансової установи "Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву" з подальшим використанням на реалізацію Державної програми забезпечення молоді житлом" у сумі 40 млн грн.

"Також у Державному бюджеті на 2013 рік передбачено бюджетні програми для забезпечення житлом окремих категорій громадян, зокрема педагогів, військовослужбовців тощо", - зазначено в повідомленні Мінфіну.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін розповів, скільки грошей дадуть на доступне житло наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі