вівторок, 04 червня 2013 15:39

Рада хоче ввести принцип мовчазної згоди для розробки документації із землеустрою

Рада хоче ввести принцип мовчазної згоди для розробки документації із землеустрою
Пропонується запровадити принцип мовчазної згоди на етапі отримання дозволу на розроблення документації із землеустрою. Фото: sp-resurs.com

Верховна Рада прийняла в першому читанні за основу законопроект №2130, яким пропонується ввести принци мовчазної згоди на етапі отримання дозволу на розроблення документації із землеустрою.

"За" відповідний проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури відведення земельних ділянок" проголосували 268 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Законопроектом пропонується скасувати необхідність надання юридичною або фізичною особою документів, що знаходяться у володінні органів виконавчої влади або місцевого самоврядування, при отриманні дозволу на розробку документації із землеустрою.

Також, пропонується запровадити принцип мовчазної згоди на етапі отримання дозволу на розроблення документації із землеустрою та механізм відповідальності посадових осіб органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за несвоєчасне надання висновку про погодження (неузгодження) документації із землеустрою.

Зараз ви читаєте новину «Рада хоче ввести принцип мовчазної згоди для розробки документації із землеустрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі