пʼятниця, 11 жовтня 2013 12:04

На березі Дніпра побудують Театр пісні Алли Пугачової за 300 мільйонів доларів

На березі Дніпра побудують Театр пісні Алли Пугачової за 300 мільйонів доларів

У наступному році на Осокорках, почнуть будувати величезний Театр пісні Алли Пугачової, повідомляють Вести. Будівництво споруди обійдеться в 300 мільйонів доларів.

Сьогодні мерія і ТОВ "Театр пісні Алли Пугачової" (34% належить Аллі Пугачовій та її доньці Христині Орбакайте) підписують договір .

Родзинка майбутнього проекту - сцена -трансформер. "Зал вмістить від 3 до 14 тис. глядачів і буде зроблений у формі амфітеатру. Відстань від сцени до найдальшого місця - 56 метрів, для порівняння: у Палаці спорту - 104. Тут буде найсучасніша акустика. Подібних залів в Україні немає. Наш партнер - найбільша світова промоутерська компанія, вона буде привозити сюди зірок найвищого рівня", - розповів представник компанії PMI, яка будуватиме комплекс, Максим Плахтій.

Арена-трансформер зможе перетворюватися в зал для спортивних змагань, льодовий стадіон чи конгрес-хол. У будівлі хочуть проводити симпозіуми, виставки та корпоративи - для цього побудують готель і розважальний центр з барами та ресторанами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В столиці почали активніше продавати котеджі

Міська влада збирається виділити 8 га землі на березі Дніпра на Осокорках, де хотіли зводити "Київ -сіті".

"Влада повинна юридично оформити нам землю і підвести комунікації. Як тільки це зроблять, розпочнеться будівництво. Швидше за все  це буде через рік, і триватиме будіництво років п'ять. Проект готує компанія, що будує Театр пісні Алли Пугачової в Пітері ", - каже Плахтій .

Що стосується самої Алли Пугачової, то в компанії говорять, що як тільки отримають документи на землю, то відразу почнуть вести переговори з інвесторами.

"Проведемо переговори з Аллою Пугачовою, сподіваюся, вона погодиться взяти участь і в київському будівництві. У пітерському театрі вона виступає і як співінвестор, і як бренд", - каже Плахтій.

Зараз ви читаєте новину «На березі Дніпра побудують Театр пісні Алли Пугачової за 300 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі