вівторок, 01 жовтня 2013 11:16

73-річну пенсіонерку підозрюють у незаконному будівництві паркінгу

73-річну пенсіонерку підозрюють у незаконному будівництві паркінгу

Співробітниками відділу по боротьбі з економічною злочинністю Одеського міського управління міліції розпочато кримінальне провадження щодо мешканки Одеси 1939 р.н.

Її підозрюють в тому, що вона самовільно заняла земельну ділянку і почала будівництво в історичному центрі міста. Про це повідомили в прес-службі Одеського міського управління міліції.

Будучи директором фірми - товариства з обмеженою відповідальністю, підозрювана у квітні 2011 року почала самовільне будівництво паркінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом відкрили сучасний TIR-паркінг, що вміщує 50 фур

Відповідне рішення органу виконавчої влади чи органу місцевого самоврядування про передачу у власність або надання у користування даної ділянки відсутня.

Директору фірми оголошено про підозру у вчиненні злочину , передбаченого ч. 1 та ч. 3 ст. 197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво). За це правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Суд обрав для підозрюваної запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «73-річну пенсіонерку підозрюють у незаконному будівництві паркінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі