середа, 11 вересня 2024 11:41

Віталій Лагодич: огляд курсу та процесу навчання з таргетованої реклами в Targetolog Pro

 

Майже всі хто починає вивчати сферу таргетованої реклами в Україні - рано чи пізно дізнаються про Віталія Лагодича та йдуть на навчання, або звертаються до нього зі сторони бізнесу для залучення клієнтів для збільшення продажів. В цій публікації ми розглянемо особливість авторського методу Лагодича, які переваги навчання у нього, та за що школу Віталія Targetolog Pro вже обрали більше 2650 учнів.

Вибір учнів можна зрозуміти, адже багатьом з них, вдається вже під час навчання вийти на дохід від 30 000 грн до 451 000 грн освоївши одну з найперспективніших професій - таргетолог. Відгуки про Лагодича та історії успіху його учнів можна знайти вже зараз на офіційному сайті, або в соцмережах. Чому це перспективно, та чому за це готові багато платити є зрозумілим, адже кожному бізнесу по всьому світу потрібна реклама для пошуку клієнтів та збільшення продажів.

Курс Віталія Лагодича - це унікальна авторська методологія, де на протязі навчання, яке проходить 2 місяці - учні зможуть не просто стати спеціалістом з таргетованої реклами, а й отримати скіли з перфоманс маркетингу та технології продажів, що дозволяє фактично одразу розпочати свою роботу як повноцінне агентство або для просування власного бізнесу. Крім того, вас навчать шукати клієнтів та закривати продажі, викорстовуючи найеффеквніші скрипти які використовує Лагодич у своїй роботі.

Формат навчання побудований таким чином, що ви знаходитесь під повною опікою як Віталія, так і кураторів, які будуть супроводжувати вас на кожному кроці. Це серія коротких відео уроків з домашнім завданням та групові міти у форматі повної взаємодії де ви отримаєте відповіді на всі свої питання. На протязі курсу ви навчитесь не тільки налаштовувати рекламу та запускати її під ключ а й знаходити клієнтів на свої послуги, правильно вести свій instagram, щоб він генерував продажі та навість створювати сторінки для продажу товаріва або послуг.

Кожен учень після закінчення навчання отримує сертифікат таргетолога, що значно підвищує його цінність як спеціаліста та допомагає швидше знаходити клієнтів, або збільшити свою зарплату, як працівника. Крім того, учні Віталія Лагодича можуть одразу працювати від його агентства, що дає їм можливість брати гроші, як професійні таргетологи по 200-400$, навіть ще під час навчання і потім виходити на 2000-3000$ доходу на місяць з повного нуля.

І це ще не все, обравши Лагодича, ви стаєте учасником великого та дружнього бізнес комьюніті, де ви зможете обмінюються досвідом та разом проводити час.

Згідно успішних відгуків та кейсів від учнів курсу Віталія Лагодича Targetolog Pro його курс підходить для всіх. Серед учнів є люди різного віку з дуже різноманітним бекграундом, серед яких є і студенти і мами в декреті і дорослі, які ніколи раніше не взаємодіяли з маркетингом та digital у житті і тільки зараз обирають цей шлях та досягають дуже хороших результатів. Адже таргету може навчитись у прямому сенсі майже кожен.

Вже дуже скоро у Віталія стартує новий потік навчання, черга на який формується ще за кілька місяців до його початку.

Більш детально дізнатись про умови та записатись на курс можна через офіційний сайт targetolog-pro.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Лагодич: огляд курсу та процесу навчання з таргетованої реклами в Targetolog Pro». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі