четвер, 09 червня 2016 15:47

ТПК "Укрантрацит" презентувала офіційний сайт, на якому можна замовити вугілля онлайн

ТПК "Укрантрацит" презентувала офіційний сайт, на якому можна замовити вугілля онлайн

Одна з найбільших українських компаній, що реалізують та збагачують вугілля різних марок, - "ТПК "Укрантрацит" — презентувала офіційний сайт.

ТОВ "ТПК "Укрантрацит" — одна з лідируючих компаній на вугільному ринку України. Так, нещодавно був запущений її офіційний сайт uacoal.com. Тепер з його допомогою можна купити вугілля онлайн і ознайомитися з докладним списком продукції.

Підрозділи "ТПК "Укрантрацит" здійснюють повний цикл заходів: від видобутку твердого палива в шахтах до постачання товарів кінцевому одержувачу. Компанія є партнером найбільших промислових підприємств України і країн-сусідів.

Основні напрямки діяльності — видобуток, збагачення і подальша оптова реалізація енергетичних, коксівних марок палива і вугілля подвійного призначення. Вугілля видобувається і збагачується на власних потужностях, розташованих у різних частинах України. У запропонованому асортименті є вугілля таких марок: "АС", "АМ", "АТ", "АК", "АКО", "АШ", "Д", "ДГ", "Ж", "Г", "ГР" , "К", "Т".

Компанія активно проводить дослідження і співпрацює в області енергозберігаючих технологій з низкою теплоелектростанцій і металургійних підприємств. ТОВ "ТПК "Укрантрацит" зарекомендувало себе як надійний партнер з багаторічним досвідом роботи.

Також в компанії працює хімічна лабораторія, що дозволяє проводити різні аналізи вугільної продукції і надавати послуги відбору й аналізу проб іншим підприємствам. Лабораторія укомплектована сучасним обладнанням, акредитована за всіма правилами і має всі необхідні дозвільні документи.

Великий парк техніки дозволяє надавати логістичні послуги повного спектру. Парк оснащений залізничними вагонами, вантажним транспортом, навантажувачами, екскаваторами і т.д. Це дає можливість не тільки здійснювати поставки власної продукції в найкоротші терміни, а й надавати послуги з організації доставки вантажів стороннім замовникам.

Контакти:

(099) 625-23-23

[email protected]

Борис

Зараз ви читаєте новину «ТПК "Укрантрацит" презентувала офіційний сайт, на якому можна замовити вугілля онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі