понеділок, 07 жовтня 2024 12:34

Профільна труба: види, особливості та переваги

Легка, зручна у застосуванні, профільна труба сьогодні є одним з найбільш затребуваних різновидів будівельних матеріалів, що знаходить широке застосування у створенні опорних конструкцій, виробничих ліній, елементів огородження. Бажаєте купити профільну трубу на вигідних умовах? Металобаза ЮТМК пропонує широкий вибір продукції, виготовленої відповідно до сучасних стандартів якості за демократичною ціною.

Автор: надане компанією ЮТМК
  Металобаза ЮТМК пропонує широкий вибір продукції, виготовленої відповідно до сучасних стандартів якості
Металобаза ЮТМК пропонує широкий вибір продукції, виготовленої відповідно до сучасних стандартів якості

Особливості асортименту

До категорії профільних труб включають вироби металопрокату з некруглого (прямокутного або квадратного) перетину. Сьогодні саме цей різновид металевого профілю характеризуються підвищеним попитом - завдяки унікальному поєднанню технічних та експлуатаційних характеристик:

● помірна вага у поєднанні з міцністю та стійкістю до деформацій;

● пластичність матеріалу;

● мінімальні деформаційні відхилення;

● широка сфера застосування;

● демократична ціна за метр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрата Покровська загрожує дефіцитом вугілля і вплине на виробництво сталі

Металобаза ЮТМК пропонує широкий асортимент продукції, для виготовлення якої застосовуються сучасні і традиційні технології виготовлення металевого профілю:

● метод холодної деформації;

● метод гарячої деформації;

● метод зварювального формування листової сталі.

Що в асортименті

В каталозі металобази UMTK ви знайдете:

● прямокутні та квадратні профільні труби загального призначення, виготовлені з гарячекатаної сталевої смуги товщиною від 1 до 5 мм, які застосовують у металоконструкціях внутрішнього та зовнішнього призначення;

● труби з вигнутим профілем виготовляють за технологією, ідентичною до виробництва звичайних труб, характеризуються покращеними технічними характеристиками;

● сталевий профільний меблевий прокат, що виготовляють зі сталевої смуги товщиною 0,8 до 0,15 мм, з типорозмірами від 20×10 до 40×25 мм та від 10×10 до 30×30 мм, не призначена для значних навантажень, але знаходить широке застосування у виготовленні меблів;

● будівельні профільні труби - використовують для створення різного роду будівельних металоконструкцій. Для виготовлення такого профілю використовують прокат товщиною від 4 до 12 мм, що забезпечує конструкціям високу міцність та стійкість до деформацій.

Як замовити

Як замовити потрібну кількість профільної труби? Як дізнатися ціну за 1 погонний метр, якщо в каталозі представлені позиції з цінами на вагу? Аби ви могли раціонально витрачати кошти, на сайті ви знайдете таблиці, в яких кожній позиції відповідає значення ваги 1 метра, а також - кількість метрів в 1 т.

Цемент - один із головних матеріалів для відбудови. Також великий попит прогнозують на бетон, металоконструкції, цеглу, скло та теплоізоляційні матеріали. Про це свідчить дослідження Київської школи економіки.

На думку експертів KSE, лише на будівельні матеріали для знадобиться близько $65 млрд.

За умови достатніх інвестицій в галузь, українські виробники зможуть забезпечити 90% від потреби в будматеріалах для відбудови.

Зараз ви читаєте новину «Профільна труба: види, особливості та переваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі