вівторок, 25 липня 2023 13:25

Sony WF-1000XM5 тут, і вони глянцеві

Автор: icases.ua
  Кожний навушник від Sony заповнений вищим класом звуку та передовими технологіями
Кожний навушник від Sony заповнений вищим класом звуку та передовими технологіями

Sony достойно займає першість серед компаній, які ви відповідають за випуск навушників та іншої аудіогарнітури. В липні всі користувачі побачили, що найновіші навушники Sony із системою шумопоглинання незабаром будуть оголошені світові. А зараз ми вже бачимо нові флагманські навушники WF-1000XM5

В один рік Sony випускає навушники із шумопоглинанням (серія WH-1000XM), а в інший навушники із шумозаглушенням (серія WF-1000XM). У минулому році ми мали змогу оцінити навушники WH-1000XM в новому дизайні із неймовірним звуком. Цьогорічні навушники WF-1000XM5 чимось схожі на попередню модель, але тепер ідуть в глянцевому дизайні, меншим розміром та на 20% легшими, ніж були до того.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: OpenAI анонсувала ChatGPT для смартфонів на Android: коли з'явиться

Кожний навушник від Sony заповнений вищим класом звуку та передовими технологіями. У компанії розробили як процесор із шумозаглушенням, так і аудіопроцесор, який включає точну 24-розрядну обробку звуку та високоефективне аналогове посилення. За словами компанії, ці процесори забезпечують низький рівень спотворень і кристально чисте відтворення звуку.

Якість мікрофона також зазнала оновлень і вони пішли WF-1000XM5 тільки на краще. Датчики кісткової провідності вловлюють вібрації голосу користувача безпосередньо з його кісток черепа, що, як стверджує Sony, відокремлює вашу мову від навколишніх звуків і фонового шуму для чітких дзвінків навіть у гучному середовищі.

Звичайно, що всі ці удосконалення впливають на кінцеву ціну навушників. Наразі компанія заявила, що гарнітура буде коштувати 300 доларів. У 2021 році були випущені навушники WF-1000XM4 їх вартість складала 280 доларів. Для порівняння, у 2022 році навушники WH-1000XM5 зʼявилися на ринку за 400 доларів, що було на 50 доларів дорожче за навушники WH-1000XM4, які були випущені у 2020 році.

Навушники WF-1000XM5 купити можна буде в Україні з 26 липня. Ви можете попередньо замовити білу або чорну версію прямо зараз на веб-сайті Sony та в її авторизованих дилерів.

За зручність постійно увімкненого екрана користувачі жертвують не тільки автономністю, але й дисплеєм. Зокрема, на Android вже давно є функція Always On Display, яка зовсім нещодавно з'явилася на смартфонах, що працюють на ОС IOS. Функція сама по собі корисна, але не всі усвідомлюють, скільки неоціненних відсотків зарядки вона витягує з батареї смартфона

Зараз ви читаєте новину «Sony WF-1000XM5 тут, і вони глянцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі