середа, 20 жовтня 2021 17:07

Причини популярності буріння свердловин на Сеноманський водоносний горизонт

Свердловина, розташована на присадибній ділянці, є оптимальним варіантом для водопостачання. Використовуючи таке рішення, можна отримати цілий перелік переваг. На особливу увагу заслуговує буріння свердловин на сеноманський водоносний горизонт, благо, він розташований практично по всій території Києва та Київської області. Глибина залягання становить від 60 до 150 м для різної висоти ділянки. Вода, перекрита грунтом, виділяється чудовим якісним і стабільним хімічним складом. Дуже часто її використовують для централізованого водопостачання, затребувана вона і серед виробників продуктів харчування і компаній з розливу і доставки води. Конструкція свердловини для сеноманського горизонту включає в себе дві труби – обсадну та експлуатаційну. Таким чином, відсікаються води Полтавського і Бучацького водоносних горизонтів.

Чудова продуктивність

Свердловини цього типу відрізняються високою продуктивністю, отриманого обсягу досить для забезпечення будь-яких потреб власників будинку. Користуючись подібним рішенням, можна одночасно відкривати близько 5 кранів, використовувати воду для лазні, басейну, приготування їжі, поливу ділянки та ін. Напір в цьому випадку залишиться стабільним і безперебійним, ймовірність ж пересихання повністю виключається.

  Свердловина, розташована на присадибній ділянці - найкращий варіант для водопостачання
Свердловина, розташована на присадибній ділянці - найкращий варіант для водопостачання

Чиста питна вода, яка надходить зі свердловини подібного типу, відрізняється підвищеною чистотою, так як вона не схильна до дії зовнішніх забруднень. Також у води з сеноманського водоносного горизонту постійний хімічний склад. Буріння свердловин для водозабору здійснюється майже на будь-якій ділянці території. Різниця полягає лише в глибині. Попередньо фахівці вивчають геологію місцевості для того, щоб розуміти, яка зона більше підійде для буріння.

Тривалий термін експлуатації

Ще одна незаперечна перевага буріння свердловин на воду. Застосування якісних обсадних і фільтрових труб для облаштування забезпечує 25-30 років безперебійної роботи свердловини. Цей термін можна збільшити в два рази, якщо регулярно проводити технічний огляд свердловини і насосного обладнання.

Невибагливість догляду

Ще одна перевага, грунтуючись на якому, свердловину використовувати на постійній основі необов'язково, досить приїжджати в заміський будинок кілька разів на рік для того, щоб отримати високу водовіддачу. Додатково фахівці завжди підберуть відповідне насосне обладнання та системи фільтрації. Якщо ви хочете замовити свердловину на сеноманський водоносний горизонт ви завжди можете звернутися в бурову компанію "АРТЕЗБУР" https://artezbur.ua/. Досвід роботи фахівців понад 25 років в області буріння і водопостачання.

  Свердловина, розташована на присадибній ділянці - найкращий варіант для водопостачання
Свердловина, розташована на присадибній ділянці - найкращий варіант для водопостачання
Зараз ви читаєте новину «Причини популярності буріння свердловин на Сеноманський водоносний горизонт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі