середа, 14 квітня 2021 18:10

Пральні машини Electrolux, які можна встановити на невеликій кухні: 2 варіанти на вибір

Пральні машини Electrolux, які можна встановити на невеликій кухні: 2 варіанти на вибір
Ширина приладу 54 см, барабан розрахований на 8 кг завантаження. Фото: Facebook

У невеликих за площею квартирах завжди виникає питання, куди встановити велику побутову техніку, в тому числі пральну машину. В і без того маленьких санвузлах місця для габаритної пралка просто немає, тому найчастіше її встановлюють на кухні. Але і там є обмеження простору.Виробник Electrolux подбав про клієнтів, що проживають на невеликій житлоплощі. У його лінійці є 2 види компактних пральних машин, для яких знайдеться місце в малосімейці або хрущовці.

Вбудована машина

Отже, вбудована пральна машина EW6S4R04W дозволяє встановити її під стандартну стільницю на кухні. Ширина приладу 54 см, тому барабан в ній досить місткий - розрахований на 8 кг завантаження. Прилад працює тихо, а передні дверцята "під фасад" кухонного гарнітура, що закриваються, не вибиваються із загального інтер'єру мініатюрної кухні.

У вбудованій машині є всі функції, як і в окремостоячій, у тому числі Time Manager, обробка парою SteamCare й автоматичний підбір циклу для заощадження води та електроенергії.

Компактні (вузькі) моделі

Тим, у кого простір кухні максимально обмежений, підійдуть вузькі пральні машини Electrolux. Найкомпактніша в лінійці модель - EW6S4R04W з фронтальним завантаженням. Її глибина всього 37 см, що дозволяє поставити прилад біля стіни на кухні, де машина стандартних розмірів просто не поміститься.

Вибираючи компактний дизайн, доведеться пожертвувати місткістю барабана. Тут він розрахований на 4 кг білизни. При цьому в машині є всі потрібні програми прання, а також інноваційний режим обробки паром.

У вузькій моделі EW6S226SUI, шириною 41 см, місткість вже 6 кг. Так що ви цілком можете придбати повноцінну пралку, сильно не жертвуючи простором на кухні.

Зараз ви читаєте новину «Пральні машини Electrolux, які можна встановити на невеликій кухні: 2 варіанти на вибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі