пʼятниця, 21 лютого 2020 11:00

Обладнання для ресторанів в Україні: як правильно вибрати і купити?

Обладнання для ресторанів в Україні: як правильно вибрати і купити?
В умовах промислового виробництва для правильного розкочування тіста без відповідного ресторанного обладнання не обійтися

Розкочування тіста є важливою частиною процесу приготування хлібобулочних виробів. Якщо цей процес проходить в домашніх умовах, то домогтися правильної товщини буде не складно. Але в умовах промислового виробництва для правильного розкочування необхідно відповідне ресторанне обладнання.

Принцип дії професійної тісторозкатки

На промислових виробництвах хлібобулочні вироби готуються цілими партіями, тому тут необхідне професійне обладнання для ресторанів. Такі прилади, на відміну від домашніх пристосувань, витримують великі навантаження, і здатні безперервно працювати протягом робочого дня.

Що стосується розкочування тіста, то в цьому випадку власники вибирають спеціальні тісторозкатки, які виключають ймовірність появи дефектів на готових виробах. Ці прилади мають міцний корпус і кілька валиків.

На такому пристрої задаються потрібні параметри, в результаті чого оператор отримує тістову масу певної товщини. Таке обладнання для ресторанів застосовується в кондитерських, закусочних, пекарнях, ресторанах, кафе і фабриках-кухнях.

За якими параметрами вибирається тісторозкатка?

Якісне ресторанне обладнання в Україні представляє компанія Маресто, в каталозі якої є товари для будь-яких підприємств громадського харчування. На сайті компанії можна побачити кілька видів тісторозкаток. Їх можна підібрати разом з консультантом або самостійно.

Якщо ви вибрали другий варіант, то під час вибору цього виду обладнання для ресторану і кафе, потрібно враховувати кілька факторів:

• швидкість руху валиків;
• довжину конвеєрної стрічки;
• довжину і діаметр валів конвеєра;
• механізм для регулювання.

Крім цих показників потрібно звернути увагу також на матеріал, з якого виготовлені комплектуючі і корпус тісторозкатки, а також виробника. Якщо у вас виникли проблеми з вибором потрібного обладнання для кафе в Україні, вам завжди раді допомогти консультанти з компанії Maresto.

Зараз ви читаєте новину «Обладнання для ресторанів в Україні: як правильно вибрати і купити?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі