пʼятниця, 31 жовтня 2014 17:13

Меблева фурнітура для виробників меблів

 

Перед будь-яким виробником меблів, якщо він дійсно цінує свою репутацію і хоче чути вдячні відгуки від покупців, стоїть складне завдання: виготовити такий продукт меблевої промисловості, щоб в його якості не можна було сумніватися ні на секунду. І головними в цьому процесі є не стільки професіоналізм майстрів, скільки якісні комплектуючі, з яких і будуть створюватися меблі. Саме від них залежить довговічність і надійність підсумкового продукту. Тому кожен виробник намагається знайти для себе перевіреного часом і колегами постачальника фурнітури, чия б продукція повністю задовольняла і самого виробника, і потенційного покупця.

"Меблевий Майстер": лідер на ринку меблевої фурнітури

Компанія "Меблевий Майстер" - саме той надійний постачальник найбільш якісної фурнітури для виробництва меблів, якому довіряють сотні майстрів по всій країні. На вітчизняному ринку компанія працює вже більш ніж 10 років. І, через такий серйозний термін, можна з упевненістю сказати, що меблева фурнітура та комплектуючі, надана "ММ", була використана в виробництві не однієї тисячі сучасних і зручних диванів, ліжок, шаф, кухонь та ін.
Один з головних принципів роботи компанії - підтримка найвищого європейського рівня якості та сервісу. "Меблевий Майстер" завжди стежить за світовими тенденціями на відповідній частині ринку, регулярно оновлюючи асортимент більш сучасною та функціональною продукцією. Вивчення попиту на ринку дозволяє завжди пропонувати тільки актуальний і потрібний для кожного виробництва товар. Ще одне правило компанії - слухати і чути кожного свого клієнта, задовольняючи всі його побажання щодо необхідного товару.

Все, що потрібно для якісних меблів

Асортимент "Меблевого Майстра" містить все те, що необхідно для виробництва надійних і якісних меблів, починаючи від самих габаритних частин, закінчуючи найдрібнішими з'єднуючими елементами. Саме тому ті підприємства, які одного разу стали клієнтами компанії, більше не шукають собі нових постачальників, адже все необхідне вони купують в одному місці. Каталоги і склади "Меблевого Майстра" містять саму якісну фурнітуру для меблів від найвідоміших вітчизняних та іноземних виробників комплектуючих як для м'яких, так і для корпусних меблів. Величезним попитом у клієнтів користуються такі групи товарів:

• механізми трансформації для диванів;

• пружинні блоки;

• поролон та інші наповнювачі для м'яких меблів;

• метизи;

• швейна фурнітура;

• кріплення;

• розсувні системи;

• декор;

• опорні елементи і багато іншого.

При цьому будь-яке побажання партнерів щодо якості і собівартості фурнітури завжди враховується беззаперечно, що дозволяє клієнтам "ММ", досвідченим виробникам меблів, формувати свою власну цінову політику з урахуванням регіонального ринку.

Все розмаїття асортименту компанії "Меблевий Майстер"  розташоване в самому центрі країни, в місті Черкаси, але цей факт не заважає їм забезпечувати якісною фурнітурою безліч меблевих підприємств навіть у найвіддаленіших куточках нашої країни. Компанія має чимало регіональних представників, що говорить про її готовність співпрацювати з усіма клієнтами, охочими придбати дійсно якісний продукт.

Зараз ви читаєте новину «Меблева фурнітура для виробників меблів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі