понеділок, 25 січня 2021 16:27

Гарячі путівки до Єгипту взимку користуються найбільшою популярністю

Гарячі путівки до Єгипту взимку користуються найбільшою популярністю
Гарячі тури користуються величезним попитом

Перевірено, що покупці гарячих турів отримують бюджетний відпочинок в найпрестижніших і розвинених курортах світу. Для цього потрібно тільки скористатися послугами туристичної компанії, яка добре орієнтується в який місяць та день можна відшукати найвигідніші пропозиції від авіаперевізників і фешенебельних готелів.

Гарячі тури дають максимум задоволень за мінімальні гроші. Вони користуються величезним попитом, бо все більше людей усвідомлює реальну вигоду від подорожей в низький туристичний сезон.

Серед популярних напрямків узимку – Єгипет. Кожен турист отримує можливість побувати біля знаменитих пірамід та сфінкса, відвідати величні храми та гробниці, багаті палаци та музеї. На власні очі побачити мумії та золоті прикраси царів. Гарячі тури в Єгипет роблять доступним і близьким все те, що ви бачили по телевізору або про що чули від знайомих.

У Єгипті туристів приманюють "райські сади" посеред пустель - найвідоміші і найкрасивіші курорти світу. Територію країни омивають Середземне і Червоне моря. Вода у них дуже прозора і тепла. Підводний світ надзвичайно багатий і різноманітний. Дно вистелене химерними коралами, між якими плавають рибки казкового забарвлення та черепахи. Корали - національне надбанням Єгипту, тому їх забороняють ламати і брати із собою. Щоб оцінити їх цінність, варто поплавати між ними з маскою.

Наплававшись і накупавшись, можна вирушити в подорож на джипах в бедуїнське село у пустелі. Або просто поїздити на верблюдах і відчути себе місцевим жителем. Іще по обширних піщаних просторах катаються на квадроциклах та конях.

Найвідоміші курорти Єгипту - Шарм Ель Шейх та Хургада. Набирають популярності Таба, Макаді Бей, Сафага, Ель Гуна. Кожен по-своєму гарний і неповторний.

Як обрати готель у Єгипті:

• оцінити рівень комфорту і послуг, що надаються готелем (зірковість);
• близькість до моря (яка лінія);
• наявність і кількість об'єктів розважального та спортивного призначення (анімація, басейни з підігрівом і без, водні гірки, спортивні споруди);
• подивитись на співвідношення ціни та сервісу.

Готелі Єгипту пропонують різні варіанти харчування за наступними системами: "сніданки", сніданки і вечері - "напівпансіон" і "все включено". Для любителів активного відпочинку та екскурсій не має сенсу купувати харчування по системі "все включено". Вона більше розрахована на відпочивальників з дітьми. Та кожен обирає це під свої потреби.

Більше про особливості гарячих турів до Єгипту можна дізнатися на https://hottours.in.ua/. Сайт має зручну і зрозумілу навігацію та великий вибір путівок. Є номера телефонів, щоб зв'язатися з менеджерами і отримати всю необхідну інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі путівки до Єгипту взимку користуються найбільшою популярністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі