понеділок, 30 листопада 2020 13:09

Дивани - практичні та універсальні меблі

  Сучасні моделі диванів можуть стати окрасою будь-якого інтер'єру
Сучасні моделі диванів можуть стати окрасою будь-якого інтер'єру

Дивани, мабуть, найуніверсальніші меблі, якими обладнують не тільки житлові будинки і квартири, але і місця загального користування: офіси, кафе, приватні кабінети.

Для різних приміщень

Сучасні вітчизняні меблеві фабрики виготовляють софи всіляких конструкцій, розмірів з різноманітних матеріалів. Підходящу модель можна замовити через інтернет-магазин. Дивани в Києві реалізовуються зі складу, доставка в столиці безкоштовна. Однак можна купити диван в Києві, при цьому оформивши доставку в будь-який інший регіон України. Меблеві вироби в цьому магазині відрізняються недорогою вартістю і гарантованою якістю від виробника.

Головні переваги дивана

Дивани давно вже перестали бути виключно предметом, пряме призначення якого сидіти або лежати. Сучасні моделі настільки естетично привабливі, що здатні стати ключовим акцентом, родзинкою і окрасою будь-якого інтер'єру.

Перед громіздким ліжком перевага очевидна. Маючи компактні габарити, диван відмінно вписується в незначному просторі, економлячи додаткові квадратні метри. Безліч моделей оснащені місткими коробами для зберігання під сидінням, нішами для бару або книг в підлокітниках, додатковими полками, що робить меблі багатофункціональними

Конструктивні особливості

Дивани прямої конструкції вважаються найбільш практичними, надійними, функціональними. Кутові моделі Г-подібної форми підходять для приміщень як невеликих площ, так і більш значних. Модульні складаються з окремих блоків, які подібно до конструктора збираються в цілісну конструкцію.

Популярні механізми трансформації

Єврокнижка вважається найпростішим і найнадійнішим. Розкладається висуванням вперед сидіння, після чого опускається спинка дивана, утворюється спальне місце.

Йому за функціональністю не поступається дельфін. У ньому нижня кромка висувається вперед, а на фіксаторах піднімається друга половина спальної зони.

Акордеон розкладається підтягуванням сидіння на себе, після чого розкривається спинка, передня кромка висувається на складні ніжки. Існують і викатні механізми, в яких нижня кромка виїжджає на роликах, а зверху накривається сидінням.

Зараз ви читаєте новину «Дивани - практичні та універсальні меблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі