вівторок, 12 вересня 2017 12:48

Свято Подяки в Україні

17 вересня, на Хрещатику, з 10:00 до 21:00 пройде Свято Подяки. На киян та гостей міста очікують концерт, фестиваль соціальних проектів, інтерактивні розваги та виступ людини-легенди Ніка Вуйчича, всесвітньо відомого спікера без рук і ніг. Завдяки прямій трансляції телеканалу "Надія" святкувати з українцями будуть 20 країн світу. Брати участь у заходах зможуть і діти, і дорослі. Вхід вільний.

  17 вересня кияни та гості столиці зустрічатимуть Свято Подяки, під час якого відбудуться концерт, фестиваль соціальних проектів, розваги та виступ Ніка Вуйчича
17 вересня кияни та гості столиці зустрічатимуть Свято Подяки, під час якого відбудуться концерт, фестиваль соціальних проектів, розваги та виступ Ніка Вуйчича

День подяки розпочнеться о 10.00 молитвою на Хрещатику. Програма свята насичена цікавими подіями та локаціями: дитяча ігрова зона, силове шоу, спортивні змагання, конкурси, розіграші з подарунками для всієї родини, розваги з героєм мультфільму, вуличний кінотеатр та тактильний зоопарк. Яскравим символом свята стане велика мапа України, яку створять волонтери з овочів та фруктів.

Цей день стане фіналом Всеукраїнського двотижневого Автопробігу. Понад 1000 учасників на автомобілях, які в цілому проїдуть 5000 кілометрів по 24 областям країни, п'ятьма колонами урочисто з прапорами областей в'їдуть на Хрещатик.

О 18.00 вечірню концертну програму відкриє естрадно-симфонічний оркестр GSO. На сцені звучатиме різностильова та різножанрова музика відомих виконавців та учасників проекту "Голос країни" - Аняня Удогво, Брія Блесінг, В'ячеслав Рибіков.

Вітальне слово для учасників Свята Подяки скажуть президент Асоціації Конгресменів Джорж Роллер та його дружина Лінда, екс-зірка NBA Даніель Дролінгео.

На завершення дня о 19:30 – благодійний виступ людини-легенди Ніка Вуйчича, який приїде до Києва відсвяткувати з українцями Свято Подяки. Його історія життя та багатогранного успіху допомогли мільйонам людям у всьому світі трансформувати свої проблеми в особистий розвиток та перемоги

Цей масштабний святковий захід присвячений відзначенню 500-річчя Реформації і покликаний об'єднати усі регіони країни, звернути увагу влади та суспільства на соціальні проблеми та сприяти позитивним змінам в суспільстві, впровадженню духовних цінностей, які є підставою економічного розвитку.

Слідкуйте за деталями на сайті sp.r500.ua

Зараз ви читаєте новину «Свято Подяки в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі