понеділок, 06 травня 2024 14:35

Садові меблі у похід: чудова ідея чи нісенітниця

Автор: taburetka.ua
  Садові меблі - це незамінні помічники для ваших туристичних пригод
Садові меблі - це незамінні помічники для ваших туристичних пригод

Відпочинок на природі - прерасна ідея але не завжди зручна. Кемпінг і розташування просто неба дарують ряд позитивних емоцій і разом з тим вимагають ретельної підготовки. Давайте з'ясуємо, як садові меблі можуть покращити екстремальні умови походу.

Які предмети стануть в нагоді

Окрім палатки, базового набору інструментів і запасів продуктів та води, варто потурбуватися про місце для прийому їжі, відпочинку та сну. Почнемо із першого.

Матрац-футон стане відмінною альтернативою класичному спальному мішку. Такий матрац не містить пружин, легко згортається і прекрасно замінює м'яке ліжко. Спеціальний наповнювач виробу гарно вентилюється і зберігає тепло. Крім всіх зазначених переваг, футони мають доступну вартість і продаються у будь-яких розмірах.

Розкладачка додасть комфорту навіть в палатці. Важливою перевагою є те, що вам не доведеться спати на землі, адже виріб має високі ніжки. Розкладачку можна доповнити ортопедичним матрацом або вибрати модель із функціями часткового регулювання. За потреби вона компактно складається і легко транспортується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як облаштувати вітальню за 5 хв

Відпочинок - це не тільки сон. Нагулявшись вдосталь по лісових галявинах хочеться релаксувати із книгою в руках, або просто споглядати природу навколо. Для цього вам знадобляться такі меблі:

Гамак легко фіксується на двох опорах і дарує особливі відчуття. На ньому приємно лежати, спостерігаючи за кронами дерев та просто дрімати. Гамак не займає багато місця, має доступну ціну та підходить для будь-якої місцевості.

Розкладне крісло як і розкладний стілець організують місця для сидіння за лічені хвилини. Особливо стануть у нагоді у вологу погоду, або в місцевості, де сидіти на землі - не найкраща ідея.

Автор: taburetka.ua
  Рибацьке крісло можна використовувати в поході, кемпінгу, на дачі та в будь-якому іншому місці
Рибацьке крісло можна використовувати в поході, кемпінгу, на дачі та в будь-якому іншому місці

Рибацьке крісло підійде не тільки любителям рибалити. Такий аксесуар можна використовувати в поході, кемпінгу, на дачі та в будь-якому іншому місці. Розкладні крісла мають регулювання нахилу спинки, підставки під ноги і навісні кишені для різних предметів.

Крісло-мішок має безкаркасну основу і легку вагу. Його зручно брати із собою на природу в якості лежака або сидіння. Підходить для дорослих і дітей.

Після довгих прогулянок необхідно смачно поїсти. Звичайно ж, можна просто розстелити плед на траву і розташовуватися на ньому, але чи комфортно це буде?

Розкладний стіл із металевого профілю підійде для сніданків, обідів і вечірніх чаювань. Головна перевага таких меблів - невелика вага і компактний розмір. Деякі моделі столів мають органайзери для столових приборів, що покращує їх використання.

Отож, підсумовуючи все вищесказане, можна зробити висновок, що садові меблі - це незамінні помічники для ваших туристичних пригод. Купуйте столи, крісла, матраци і розкладачки на сайті TABURETKA.UA і будьте готові до будь-яких умов!

Автор: taburetka.ua
  Головна перевага садових меблів - невелика вага і компактний розмір
Головна перевага садових меблів - невелика вага і компактний розмір
Оновлення кухні - це не просто ремонт, а створення затишного осередку у вашому домі. Колір стін, підлоги і стелі безумовно важливі, але саме меблі відіграють ключову роль у створенні комфорту. Фасади кухонного гарнітуру стають тим полотном, на якому вимальовується не лише функціональність, але й душа кухні. Тож гладкі чи фрезеровані - які фасади краще обрати?
Зараз ви читаєте новину «Садові меблі у похід: чудова ідея чи нісенітниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі