пʼятниця, 03 травня 2024 20:29

Чому б/в Айфон буде кращим за будь-який новий смартфон

Смартфони середньої цінової категорії є затребуваними, тому у продажу існує просто неймовірна кількість різних моделей. Здебільшого це пристрої китайських виробників.

Автор: Twitter
 

Однак є рішення, яке дозволяє уникнути будь-яких компромісів - це купівля iPhone вживаний. "Яблучний" смартфон буде кращим за будь-який новий Android-пристрій у цій же ціновій категорії. Це стосується навіть смартфонів, випущених кілька років тому, таких як iPhone 12 б/в.

Міцність та надійність вживаних iPhone

Уживаний Айфон, якому вже кілька років, конкурує із середньобюджетними новими Андроїдами, але при цьому залишається пристроєм преміального класу, адже компанія Apple відмовилася від виробництва бюджетних смартфонів. Це означає, що ці смартфони виконані якісніше з низки причин:

• у них використані кращі комплектуючі;
• дорогі матеріали корпусу та висока якість складання;
• суворий контроль якості з виробництва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Apple вказали на шкідливу звичку користувачів, яка вбиває батарею iPhone: не робіть цього

Виробник підтримує свої смартфони протягом 5 років, тобто усі п'ять років приходять оновлення операційної системи. Це фактично є термін експлуатації Айфона, передбачений виробником.

Функціональність iPhone

iPhone містять низку опцій:

• бездротовий зарядний пристрій MagSafe;
• точне розблокування обличчя Face ID;
• автоналаштування кольору дисплея True Tone;
• інтеграція з екосистемою Apple;
• аудіочип, що дозволяє програвати музику у високій якості.

Завдяки якісним комплектуючим, функціональності та дорогим матеріалам корпусу, вживаним Айфон набагато приємніше користуватися, ніж будь-яким новим бюджетним смартфоном.

Операційна система iOS

Ще один плюс Айфонів - це їхня операційна система. Слід розуміти, що після візуального ознайомлення з будь-яким смартфоном ми оцінюємо його по роботі операційної системи, а не будь-яким характеристикам. Тому навіть якщо пристрій має топові характеристики, але при цьому операційна система має незручний інтерфейс, постійно лагає і містить безліч багів, смартфон залишить тільки негативні враження.

Економічна вигода покупки б/в iPhone

Вживані айфони коштують значно дешевше, ніж нові, навіть якщо йдеться про зовсім свіжі моделі. Іноді економія сягає 60% і навіть більше. Крім того, купівля б/в iPhone дає й інші вигоди:

• висока залишкова вартість;
• затребуваність б/в iPhone на вторинному ринку.

Таким чином, купівля б/в Айфон - це ще й непогана інвестиція. Через рік його можна продати, трохи доплатити і придбати новішу модель.

Як не пошкодувати про купівлю б/в iPhone

Єдині серйозні мінуси купівлі старого Айфона - відсутність гарантії та ризик придбати неякісний пристрій. На жаль, на ринку багато несумлінних продавців, які приховують від покупця факт наявності тих чи інших проблем зі смартфоном. Однак цих мінусів можна уникнути, якщо купувати у надійного продавця. Найкраще мати справу з великими магазинами, такими як BigMag.

Автор: надане пресслужбою BigMag
  BigMag має фірмові магазини у Києві та інших містах
BigMag має фірмові магазини у Києві та інших містах

Крім того, на відміну від приватних продавців, BigMag своїм покупцям надає:

• гарантію від магазину строком на 1 місяць з можливістю продовження;
• 14-денний період для повернення або обміну смартфона у разі виявлення проблем;
• можливість оформлення безвідсоткової розстрочки на пів року, що дозволяє придбати бажану модель без переплат;
• безкоштовну доставку "Новою Поштою" по Україні.

Крім того, варто відзначити наявність фізичних магазинів BigMag у Києві та інших містах. Це дозволяє забрати покупку самовивозом, попередньо протестувавши смартфон самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Чому б/в Айфон буде кращим за будь-який новий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі