середа, 08 травня 2024 08:30

Плитоноска - елемент екіпірування для безпеки та комфорту
5

Плитоноскою є багатофункціональний виріб із текстилю, призначений для носіння бронеплити або бронепластини, забезпечуючи індивідуальний захист для правоохоронних органів та солдатів. Застосування особливих видів тканин гарантує механічну стійкість і попереджає випадання важкої плити, яка може важити до 8 кг.

Автор: Балістика
  Плитоноска М3 Pro (ММ-14) з системою швидкого скидання Plate carrier Балістика
Плитоноска М3 Pro (ММ-14) з системою швидкого скидання Plate carrier Балістика

Вбудований захист, якщо порівнювати з бронежилетом, відсутній. За своєю структурою плитоноска є лише чохлом для шматка заліза як індивідуальний захист. Дехто хоче купити плитоноску та встановити дві бронепластини. Такий варіант також передбачено, і матеріал все одно витримає навантаження. На сайті Balistyka.ua є безліч рішень під різні умови використання та завдання.

Характеристики та особливості плитоносок

Оцінюючи їх варіанти для покупки, попередньо потрібно вивчити параметри та характеристики:

  1. Розміри. Екіпірування може бути різних розмірів під ті чи інші габарити плит. При цьому випускаються однорозмірні варіанти та універсальні плитоноски;

  2. Функціонал. Бувають швидкі безшумні пряжки або липучки, що доповнюються кількома видами регулювань. Також плитоноски доповнюються системою швидкого скидання або м'яким балістичним захистом;

  3. Система Molle. Найчастіше виконується з нейлонових поліамідних строп або всередині вирізається система за технологією Laser Cut. Вони забезпечують надійне кріплення додаткових підсумків та іншого екіпірування;

  4. Зовнішній вигляд. Форма та дизайн лямок максимально прості та зручні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністерство оборони розпочало випробування спеціальних "плавучих бронежилетів" для ЗСУ

Зсередини плитоноски доповнюються спіненим і добре вентильованим матеріалом, що унеможливлює дискомфорт при носінні в спеку.

Автор: Балістика
  Зсередини плитоноски доповнюються спіненим і добре вентильованим матеріалом
Зсередини плитоноски доповнюються спіненим і добре вентильованим матеріалом

Де купити плитоноску

Великий вибір пропозицій формує компанія "Балістика". Застосовуються перевірені та якісні матеріали, зокрема тканина Кордура 1000Д, а довговічна фурнітура унеможливлює проблеми при використанні екіпірування. Усі вироби проходять контроль якості та доповнюються гарантією. За бажання можна докупити додаткові модулі, захищаючи шию, плечі, пах, живіт та інші частини тіла.

Автор: Балістика
  Компанія "Балістика" використовує перевірені та якісні матеріали, зокрема тканину Кордура 1000Д
Компанія "Балістика" використовує перевірені та якісні матеріали, зокрема тканину Кордура 1000Д

Пропонують також на вибір різні кольори, зокрема чорний колір для правоохоронців. Діє доставка по Україні з можливістю оплати кількома способами. Для постійних клієнтів пропонують знижки.

Застосування спеціального екіпірування та амуніції не просто спрощує виконання поставлених завдань, а й дозволяє зберегти своє здоров'я та життя.

Одним із прикладів такого екіпірування є бронежилет, що забезпечує захист організму від уламків, куль, вибухової хвилі та інших впливів різного роду.

Зараз ви читаєте новину «Плитоноска - елемент екіпірування для безпеки та комфорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі