пʼятниця, 28 жовтня 2022 22:32

Автокомпресори Uragan очолили рейтинг найякісніших автоаксесуарів!

На ринку автотоварів в Україні є безліч виробників автокомпресорів. У кожного виробника є своя лінійка компресорів різної потужності. Ті чи інші виробники йдуть "нога в ногу" з часом і практично однаково задовольняють потреби середньостатистичного покупця. "А як ж тоді компресори вибирати?" — можете ви поставити собі питання. Так, незмінним критерієм у виборі залишається потужність та літри на хвилину, враховуючи першочергові потреби кожного автомобіліста. Проте, надійний критерій — це якість товару та його ціна.

Автомагазин Лідо провів опитування 5300 своїх клієнтів, які купували компресор, в період з
2010 по 2022 роки. За думкою покупців, найкращим по співвідношенню ціни до якості є автокомпресор Uragan.

Рейтинг автокомпресорів за версією автомагазину Lido

● Перша позиція, з відгуками (9,3 з 10) дісталася — Uragan. Саме серед клієнтів, які вирішили купити автомобільний компресор Ураган, було найбільше тих, які заявили, що у них автокомпресор працює понад 10-ть років.

● Друга позиція у БелАвто (9,0 з 10) за відгуками. Насправді, цей компресор якісніший за Uragan, проте у зв'язку із співзвучністю із білоруським виробником, втратив свою популярність. Хоча розробники поляки, які не мають жодного відношення до Білорусі.

● Третя позиція, Winso (8,1. з 10)

● Четверта Storm (7,8 з 10)

● П'ята позиція Vitol (6,2 з 10)

 

Чому саме Uragan?

Якість

На відміну від "базарних китайських пластмасок" автокомпрессор Uragan складається з якісного ударо- та морозостійкого пластику, що гарантує високу надійність та зносостійкість.
Виробником цих компресорів є співпраця польських та українських спеціалістів. Uragan — це сертифіковані автокомпресори за світовими стандартами якості та технічним регламентом безпеки. В комплекті електронасос автомобільний має всю необхідну гарантійну документацію. В паспорті товару міститься: сертифікат (СЕ), польський штрих код та заповнений гарантійний талон з печаткою. Купити можна з упевненістю у якості. Виробник надає гарантію на 2 роки — проте, автомобільний насос прослужить вам набагато довше.

Потужність

Ви з легкістю зможете накачати шини за лічені хвилини. Якщо сталась якась непередбачувана ситуація у негоду, вам не доведеться довго стояти на вулиці. Для накачування шин до кондиції, як то кажуть "Як має бути", працює манометр, який не "барахлить з часом". Лише за допомогою манометра ви можете отримати правильний тиск в колесах та нормально доїхати до найближчого автосервісу з пробитим колесом, якщо у вас немає запаски з собою.

Зручність

Цей зручний, портативний та легкий на вагу аксесуар для авто не займе багато місця у вашому авто, а час безперервної роботи (20хв.) дозволить забути на деякий час про підзарядку цього пристрою. Підключаючись до акумулятора або гнізда прикурювача, ви можете не турбуватися про довжину шлангу живлення, адже вона складає 5,7 м. сер. роз. В комплекті ви отримаєте зручну сумку, у якій поміщається все необхідне: шланги або затискачі і безпосередньо сам компресор.

Заключення

Якщо ви дочитали до цього моменту, ось ваша нагорода — ідеальним варіантом для автомобіліста буде 2-х циліндровий компресор 12 вольт, з пропускною здатністю накачування колеса 90 л/хв.
Компресор з такими характеристиками буде чудовим варіантом на всі випадки життя. До зустрічі та Слава Україні!

Зараз ви читаєте новину «Автокомпресори Uragan очолили рейтинг найякісніших автоаксесуарів!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі