середа, 20 травня 2020 16:30

АЛЛО завдає удар по карантину кредитами, кешбеками та знижками при сплаті онлайн

 

Ситуація з карантином змушує і споживачів, і бізнеси шукати нові шляхи взаємодії. Так, в АЛЛО з моменту оголошення карантину діють акційні пропозиції, які в компанії пропонують спільно з банками-партнерами та платіжними системами.

"У цей непростий період ми з партнерами змогли знайти цілий ряд рішень для того, щоб запропонувати нашим споживачам такі продукти (і не тільки кредитні), завдяки яким звичайні люди зможуть забезпечити себе всім необхідним", - коментує Артем Красников, керівник департаменту розвитку фінансових сервісів і бізнесу платежів АЛЛО.

На популярному маркетплейсі allo.ua до кінця травня можна скористатися такими кредитними продуктами, які знижують не тільки фінансове навантаження в період карантину, а й скорочують ризики, пов'язані з виходом на вулицю для оформлення кредиту:

"Бери зараз – плати після карантину" - кредит з відстрочкою оплати першого платежу.

"Кредит в хату" - оформлення кредиту на покупку товарів на сайті allo.ua не виходячи з дому.

Крім того, в тестовому режимі, тільки для жителів м. Дніпра діє особлива пропозиція "Алло-Апгрейд". Продукт призначений для тих, хто і в цьому році не планує відмовитись від оновлення своїх смарт-гаджетів до новітніх моделей.

Для тих, хто не потребує додаткового фінансування, в АЛЛО спільно з партнерами пропонують додаткові заохочення для популяризації онлайн купівель, особливо актуальних в даний час.

Купуючи на allo.ua, можна отримати:

миттєву знижку 5% при оплаті карткою VISA від "Райффайзен банк АВАЛЬ";
3% кешбек при оплаті карткою "Альфа-Банк" (акція діє також в усіх магазинах АЛЛО).

"Ми завжди працюємо в унісон з потребами наших покупців, а зростання кількості таких акцій в компанії, порівняно з попередніми періодами, вкотре підтверджує актуальність прийнятих рішень", - говорить Артур Матковський, Chief Marketing Officer АЛЛО.

Останні новини компанії АЛЛО можна дізнатись на офіційних сторінках у Facebook, Instagram, TikTok.

АЛЛО — це компанія для тих, хто хоче стати кращим, більш технологічним, жити комфортно і сучасно - просто жити смарт. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної смарт-техніки і популярний маркетплейс. Великий маркетплейс з доставкою замовлень на пошту, додому і в магазини АЛЛО та АЛЛО max у 140 містах України.

Зараз ви читаєте новину «АЛЛО завдає удар по карантину кредитами, кешбеками та знижками при сплаті онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі