пʼятниця, 21 жовтня 2022 14:53

Ядерна загроза: як захистити себе та родину

Автор: czkr.com.ua
  Цивільний захист КР
Цивільний захист КР

Компанія "Цивільний Захист КР" постачає цивільні протигази та захисні костюми комунальним, комерційним та бюджетним установам України з 2016 року.

За 6 років роботи компанія гарно зарекомендувала себе серед клієнтів та отримала масу позитивних відгуків. Важливим показником якості є те, що компанія постачає протигази для Офісу Генерального прокурора та обласних прокуратур. Не мало важливим показником довіри є захист найменших та найдорожчих клієнтів. Тільки в 2020 році навчальними дошкільними закладами було замовлено більше семи тисяч протигазів.

Компанія "Цивільний Захист КР" працює на совість. Вся реалізована компанією продукція сертифікована та отримала висновок СЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тривожна валізка: що в ній має бути в разі ядерного вибуху

Протигази компанії Цивільний Захист КР

"Цивільний захист КР" реалізує тільки нові протигази, термін яких не перевищує 12 років, оскільки по закінченню цього терміну протигаз не дійсний, навіть якщо не використовувався. Компанія наголошує, що сорбент у фільтруючо-поглинальній коробці втрачає властивості. Щоб зрозуміти небезпеку від використання такого приладу потрібно розібрати принцип дії протигазу. Спочатку заразне повітря проходить через ФПК, де очищається від шкідливих домішок з допомогою сорбенту, який дійсний не більше 12 років. Самі розумієте наслідки, якщо цей сорбент не працює.

Захисні костюми компанії цивільний захист КР

Компанія є офіційним дистрибутором українського виробника захисних костюмів Л-1.

Автор: czkr.com.ua
 

Такий костюм надає захист від радіоактивного, хімічного та бактеріального зараження. Перевагою комплекту Л-1 є те, що крім захисту від радіоактивного пилу та хімічних сполук він стійкий до дії слабких кислотних розчинів.

Костюм досить легкий завдяки еластичному гумовому покриттю і не обмежує рухи людини. Це дозволяє виконувати будь-які роботи з усунення наслідків катастроф, надзвичайних ситуацій чи природніх стихій.

Костюми компанії "Цивільний захист КР" сертифіковані, на кожну партію Л-1 надається паспорт.

Часто компанії "Цивільний захист КР" надходять питання, чи допоможе комплект Л-1 в разі ядерної атаки? Відповідь така - захистить тільки шкіру від радіоактивних частинок. Для захисту дихальних шляхів необхідно застосовувати протигаз, що містить ФПК з захистом від радіоактивного пилу.

Зараз ви читаєте новину «Ядерна загроза: як захистити себе та родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі