пʼятниця, 03 червня 2022 02:01

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на Херсонщині знищили ворожу БТГ: понад 200 вбитих, розбита вся техніка - Арестович

ЗСУ на Херсонщині знищили ворожу БТГ: понад 200 вбитих, розбита вся техніка - Арестович
Арестович розповів про контратаку ЗСУ під Херсоном. Фото: Кореспондент

У районі річки Інгулець українські захисники ліквідували батальйонно-тактичну мотострілецьку групу.

Збройні сили атакували окупантів, коли вони готувалися до наступу, повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю Марку Фейгіну.

"Наші влупили на трьох напрямках, три переправи організували — усі успішні, хоч не без втрат. Форсували Інгулець, закріпилися, створили плацдарм", - сказав Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни будують укріплення з дорожніх плит та мінують узбережжя Інгульця - Вілкул

На Херсонщині, як і в інших районах, ворог вимагає від солдатів перемог. Саме тому наші військові впіймали росіян перед наступом, коли ворог перебував у найбільш вразливому становищі.

"Під час спроби противника вибивати наші війська, які, безумовно, теж зазнали втрат, там розгромили сьогодні батальйонно-тактичну групу російських мотострільців. У нуль практично. Вона знищена. Кілька десятків одиниць техніки та, гадаю, щонайменше 200 убитими", — повідомив він.

Російський ворог шукає, як захиститися від контрнаступу ЗСУ. Окупанти підірвали мости через річку Інгулець в районі Давидова Броду та Великої Олександрівки на Херсонщині, повідомило Оперативне командування "Південь".

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Херсонщині знищили ворожу БТГ: понад 200 вбитих, розбита вся техніка - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі