вівторок, 23 квітня 2013 09:28

Жінки-депутати Європарламенту підтримуватимуть Тимошенко із солідарності - євродепутат

Жінки-депутати Європарламенту підтримуватимуть Тимошенко із солідарності - євродепутат
За словами Мирського, у ЄП дуже активні жінки, тому підтримуватимуть Тимошенко за будь-яких умов. Фото: ukr.obozrevatel.com

У Європі вважають, що активні жінки Європарламенту будуть підтримувати екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко у будь-якому випадку.

Про це в інтерв'ю "Главкому" заявив депутат Європейського парламенту від Латвії, представник групи соціалістів і демократів Олександр Мирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Конгресу США порадив Януковичу відпустити Тимошенко на лікування за кордон

"У Європарламенті дуже активні жінки, вони навіть не хочуть дивитися, чому Тимошенко сидить і за що засуджена. Якщо у спальні у жінки постійно знімає камера - це неправильно, це відразу робить громадську думку. І ніхто більше не дивиться ні на які нюанси, де завинив і як. Це теж питання дипломатії, вони повинні зрозуміти - у нас депутатів жінок 50% і вони дуже активні. Депутати-жінки Європарламенту будуть підтримувати Тимошенко з жіночої солідарності", - стверджує Мирський.

Зараз ви читаєте новину «Жінки-депутати Європарламенту підтримуватимуть Тимошенко із солідарності - євродепутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі