понеділок, 29 липня 2024 16:40

Зеленський зібрав нараду у Харкові і дав завдання

Президент Володимир Зеленський зібрав нараду у Харкові щодо безпекової та енергетичної ситуації у місті й області.

Про це повідомив сайт глави держави.

Автор: president.gov.ua
  На нараді обговорили підготовку області до опалювального періоду
На нараді обговорили підготовку області до опалювального періоду

На нараді обговорили підготовку області до опалювального періоду.

Президент сказав, що очікує на чіткий план захисту неба Харківщини і відновлення обʼєктів енергетичної інфраструктури.

Автор: president.gov.ua
  Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський і командувач ОСУВ "Хортиця" Андрій Гнатов доповіли про оперативну ситуацію у Харківській області
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський і командувач ОСУВ "Хортиця" Андрій Гнатов доповіли про оперативну ситуацію у Харківській області

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський і командувач ОСУВ "Хортиця" Андрій Гнатов доповіли про оперативну ситуацію у Харківській області і в межах відповідальності угруповання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це завжди результати, які зміцнюють Україну" - Зеленський привітав бійців ССО

Голова правління Укренерго Володимир Кудрицький сказав про перебіг виконання робіт з інженерного захисту об'єктів енергетичного сектору й озвучив терміни, коли вдасться подолати енергодефіцит в області.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов і міський голова Харкова Ігор Терехов поінформували про підготовку регіону до осінньо-зимового періоду.

За словами Терехова, уже встановлені 22 когенераційні установки і 31 модульна котельня. Загалом потреба міста становить понад 140 обʼєктів вироблення енергії, що дадуть змогу забезпечити 340 МВт, повідомив сайт президента.

Також щодо забезпечення децентралізації енергетики, підключення когенераційних установок доповідав голова правління "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

"Основна увага - підготовці Харкова та області до опалювального періоду. Були доповіді про оперативну ситуацію, захист об'єктів енергетичного сектору, подолання енергодефіциту й забезпечення теплом та електрикою в осінньо-зимовий період. Дякую всім, хто захищає нашу Харківщину, всю нашу країну та людей", - заявив Зеленський.

Сьогодні президент відвідав передовий командний пункт Сил спеціальних операцій на Харківському напрямку. Глава держави привітав воїнів ССО із професійним днем, відзначив військових державними нагородами.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав нараду у Харкові і дав завдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі