неділя, 03 жовтня 2021 14:06

Зеленський назвав умови своїх зустрічей із олігархами

Зеленський назвав умови своїх зустрічей із олігархами
Президент розповів, у яких випадках готовий зустрічатися з олігархами. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський розповів, у яких випадках готовий зустрічатися з олігархами.

Про це глава держави заявив на брифінгу за результатами зборів фракції "Слуга народу" у Трускавці.

Зокрема, законом про олігархів передбачена адміністративна та дисциплінарна відповідальність за неповідомлення про зустріч з олігархами.

Відповідаючи на запитання про те, яка відповідальність у такому випадку передбачена для президента, Зеленський зазначив, що вона є найбільшою.

"У мене найбільша відповідальність, яка є через такі зустрічі. Тому я зацікавлений, щоб вони були публічні. У мене відповідальність політична. Це вдарить по президенту, по Офісу президента, по рейтингу влади й потім по рейтингу партії, тому що рейтинг партії "Слуга народу" дуже сильно залежить від рейтингу президента Зеленського. Тому політична відповідальність - це найпотужніша відповідальність, яка в мене є", - відповів президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на Шефіра: на допити викликають людей з "дуже відомими іменами"

Зеленський також наголосив, що його зустрічі з представниками великого бізнесу на сто відсотків мають відбуватися в Офісі президента. За словами глави держави, у таких зустрічах він зацікавлений в контексті, наприклад, боротьби з коронавірусом.

"Я буду зацікавлений у зустрічі з великим бізнесом перед тим, як ми точно знатимемо, що Україна буде приймати Олімпіаду. Це треба буде готувати заздалегідь. І не тільки зимову Олімпіаду. Я говорю про інфраструктуру спортивну. Нам не вистачатиме державних коштів, якщо ми хочемо побудувати реально спортивно потужну інфраструктуру і потужний менеджмент", - зазначив президент.

За словами Зеленського, інші зустрічі з олігархами його не цікавлять.

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним. Глава держави переконаний, що зустріч може бути результативною.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав умови своїх зустрічей із олігархами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі