неділя, 03 жовтня 2021 12:39

Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з Путіним

Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з Путіним
Президент України переконаний, що зустріч Путіном матиме результат. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним.

Глава держави переконаний, що зустріч може бути результативною. Про це він сказав на брифінгу в Трускавці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський хоче вийти на переговори з Путіним - ЗМІ назвали терміни

"Ще раз підтверджую, що ми готові до цієї зустрічі. Я вважаю, що це правильний крок. Я хотів би зустрітись з президентом Російської Федерації. Мені зрозуміло, що у форматі тет-а-тет зустріч може бути достатньо предметною, я думаю, що оточення президента РФ не хоче, щоб він проводив цю зустріч зі мною саме у форматі тет-а-тет, бо ця зустріч може принести неочікуваний результат.

Я готовий до зустрічі в Нормандському форматі, я в принципі готовий до будь-якої зустрічі на сьогодні. Я вважаю, що будь-яка зустріч на такому рівні допоможе Україні в питанні розв'язання трагедії на Донбасі і питання Криму.

Я у будь-якому випадку вважаю, що там буде результат. Повинен бути. Бо російському народу він теж потрібен", - зазначив президент.

Українська сторона готова до зустрічі президента Володимира Зеленського зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Однак Росія постійно знаходить відмовки, щоб вона не відбулася. Про це каже глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський заявив, що готовий до зустрічі з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі