четвер, 09 вересня 2021 08:23

Зеленський може зустрітися з Путіним у США - дипломат

Зеленський може зустрітися з Путіним у США - дипломат
Зеленський наприкінці вересня цьогоріч планує відвідати Сполучені Штати Америки. Фото: president.gov.ua

Зустріч президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна може відбутися на полях Генеральної асамблеї ООН, сесія якої стартує 14 вересня у Нью-Йорку.

Зеленський планує відвідати Сполучені Штати Америки для участі в засіданні, заявив дипломат, колишній посол України у США Валерій Чалий в ефірі телеканалу "Україна 24".

"З приводу зустрічі лідерів України та РФ, думаю, про це не говоритимуть. Мені здається, обговорюються такі варіанти. Якщо там буде президент Росії, у нього вибори буквально в ці дні - все може бути. Може відбутися перетин, який, я б сказав, не дуже доречно в такому форматі насправді, але міркування можуть бути", - сказав він.

У вівторок Генасамблея ООН відкриє 76-ту сесію. Загальні дебати відбудуться з 21 до 27 вересня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ постійно знаходить відмовки, щоб уникнути зустрічі Зеленського і Путіна

Канцлерка Німеччини Анґела Меркель намагатиметься організувати зустріч лідерів "нормандської четвірки" щодо врегулювання конфлікту на Донбасі до закінчення своєї каденції 2021 року. 22 серпня канцлерка чітко сказала під час пресконференції за підсумками зустрічі із Зеленським, що до останнього дня намагатиметься організувати зустріч лідерів України, РФ, Франції та Німеччини на найвищому рівні.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський може зустрітися з Путіним у США - дипломат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі