середа, 08 липня 2009 11:31

Засідання Ради знову не буде - БЮТ і ПР не домовилися

Засідання Ради знову не буде - БЮТ і ПР не домовилися

Засідання Верховної Ради в середу не відбудеться, заявляє глава регламентного комітету Верховної Ради України, заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Не буде засідання, тому що ми (фракція Партії регіонів) запропонували допрацьований законопроект, який пропонувався зі збільшенням мінімальних пенсій і мінімальних заробітних плат... Ні представники коаліції, ні представники уряду не висловлюють великого бажання працювати над цим документом", - сказав він журналістам в середу після закінчення засідання погоджувальної ради.

За його словами, фахівці Партії регіонів "цілу ніч (у ніч на середу)" працювали над цим документо і передбачили в ньому джерела і механізми фінансування.

Єфремов також повідомив про те, що робота парламенту не буде розблокована до тих пір, поки не буде ухвалений даний законопроект.

"Якщо ми домовимося, з приводу розгляду цього законопроекту, тоді буде розблокована робота Верховної Ради", - підкреслив глава регламентного комітету.

У свою чергу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко повідомив, що засідання погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій в середу завершилося безрезультатно.

За словами Кириленка, фракція Партії регіонів продовжує наполягати на ухваленні "документа, якого в природі не існує".

Зокрема, він пояснив, що мова йде про підвищення соціальних стандартів, при цьому Кириленко підкреслив, що даний документ не розглянутий ні робочою групою, ні бюджетним комітетом.

За матеріалами: Інтерфакс.
Зараз ви читаєте новину «Засідання Ради знову не буде - БЮТ і ПР не домовилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі